Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeo sam kolika smo prijetnja protiv Argentine, ni jedan napad i sreca sto nismo primili 10 komada.
Misimovic je kocio srednji red, on ne treba igrati. hajrovic koji je masina treba umjesto Visce na krilo, a Ibisevica vratiti u centar napada majka mu stara, sta ce momak na krilu
ima da vas iskaraju jedva cekam kad dobijete grupu Španija,BIH,Francuska i USA
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jos samo da nas pojaca Tino Susic i onda smo zaista najjaca reprezentacija.
Ja bi više volio da nas pojača Severina :)
seve je kraljica ja bi je na go da joj pucam penale
Ovdje sve negativni komentari . Na osnovu vecine komentara ovdje mi nismo ni za neke seoske lige. Slazem se sa komentarima da ima par igraca koji nisu kalibar reprezentacije I stim da Susic nije bas neki strucnjak. Ali hajdemo vjerovat da mi mozemo vise I svakog smo dana sve jaci I jaci. Kad smo u punom sastavu mi I jesmo prijetnja svakoj reprezentaciji na svijetu AMA BAS SVAKOJ. U utakmici protiv Argentine mi nismo imali : Mujdja, Lulic, Salihovic,Zukanovic, Vranjes. Nemamo mi toliki izbor pa da mozemo zanemariti 5 igraca . Sa punim sastavom mi se mozemo nositi sa svima.
Hm, Reuters je možda u pravu, al' ako se Sušić u međuvremenu teže povrijedi zajedno sa Misimovićem. Pa budu spriječeni da otputuju na SP.
Ne treba nam lijepa rijec,treba nam da pobjedimo nekog ko zna igrat ovu igru a ne one retarde neke .
Ako se u nashoj reprezentaciji nesto nepromijeni do svijetskog prvenstva daj boze da mi pobijedimo bilo koga
Ma treba biti realan i reći da nemamo šta tražiti tamo. Super je uspjeh što smo otišli i ako dobijemo utakmicu bit' će super. A ovi što nemaju svoje " po pasošu" zemlje u Brazilu nek navijaju za koga hoće. Meni je drago za BiH i Hrvatsku.
jesu ako bude Slovacka ili Latvija...
Nije tacno da nismo imali ni jedan napad,nismo gledali prvih 18min utakmice Ibisevic ima o 2 sanse i Dzeko jednu, tako da ne stoji ta konstatacija....
Koji Q Džeko radiš više u sitiju, pa koji Q zlatni džoker, ti čovječe možeš biti prvo ime tima koje izabereš!! Okani se ba Sitija idi gdje će te cijeniti!
Dragi naši ZMAJEVI plasmanom na SP Vi ste ispunili san svakog iskrenog navijača naše repke.Svaki eventualni dodatni uspjeh u Brazilu bi bio kao novi lijepi san.HVALA Vam na ovom prvom snu a u Brazilu neka bude šta bude jer Vi će te zauvijek ostati u našim srcima ispisani zlatnim slovima sreće.
Mislim da bi bilo dobro da Sušić nekad pročita ove komebtare, možda bi mu se kakav projedlog svidio. Ima dobrih, bez zezancije!
Dobro su nas analizirali
da imamo u obrani Bosance Vedrana Ćorluku,Dejana Lovrena i Nevena Subotica šutnuo bi ja i Sunjica,Vrsavljevica,Vranjesa i Pandzu.
da imamo Marija Mandzukica kojem su roditelji iz Bosne, Dzeko bi sjedio na klupi i u reprezentaciji
al malo sutra...Bisnjacka politika ajmo prisvojit samo sto valja..
ma kada bi sve zgubili vi ste ponos drzave i ti niko ne moze promijeniti... hvala vam za sve sto ste ucinili za ovaj napaceni narod,koji je prezivio sve i svasta.... neka bosna zivi vjecno..
Begović Mujđa Bičakčić Spahić Kolašinac Hadžić Salihović Hajrovć Lulić Pjanić Ibišević Klupa:Fejzić,Panđa,Vranješ,Zukanović,Bešić,Prčić,Misimović,Medunjanin,Džeko,Atajić
VRŠAJEVIĆ I ŠUNJIĆ NE SMIJU DA IDU U BRAZIL!!!!!!!!!!!!!!!!