Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kukaju kao da im je sudija penal poklonio. Niste bili u stanju sacuvati prednost od 0:2, izgubili ste utakmicu i poklopite se.
Da, kukaju na nepostojeci faul na sredini terena poslije cega je uslijedio gol. Da nije bilo gola niko nebi ni primjetio situaciju.
Bili je i igranje ruke u 16 metara,mislim čak Reus-a,tako da nije sviran čisti penal za Bayern!!Sve u svemu 2 gola razlike su u pitanju,a ne jedan!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
u svakom slučaju, pobjeda je zaslužena
VAR uvijek provjerava gol da li je bio ofsajd, faul i ili neka treća neregularnost. Zašto je to jučer izostalo kod 3:2 ? Generalno je VAR dobar ako se ne zloupotrebljava
Konačno članak o ovoj sramoti
Koje vama kriv sto se toliko losi da pri vodstvu od 0-2 primite 4 gola
Pa da li bi pao 4. da im je sudija svirao faul koji to jeste bio
@iSefaiStanicu 3. ne 4. Jesi li i gledao utakmicu?
Kako god...Haaland je sebi kupio tiket za bilo koji klub na svijetu sa ova 2 gola protiv Bayerna. Lewandowski stari, nova i još bolja njegova verzija dolazi.
Jest, pricaju o prekrsaju a sto su igrali rukom u kaznenom nikom nista, cisti penal bio, ne moze uvjek svaku sitnicu svirat.
Nebitno, opet bi izgubili.
Bayern liga
To je bilo cisto rame o rame, romplanje sto bi rekli. A Reus ne govori o njegovoj ruci u sesnaestercu hehe. Poslije ona dva gola koje su dali vise skoro centra nisu presli