Česi najavili igru kao i u Pragu
0
Respektujemo FK Sarajevo, ali smo došli po pobjedu
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha znaju ovi Česi nasmijat svaka im čast.\"Respektujemo FK Sarajevo\",a uvalili im 5 golova u mrežu-hahaha
Moram prekopirati ovaj komentar... Nix 03.08.2011. u 19:08 Ha ha ha ha znaju ovi Česi nasmijat svaka im čast.\"Respektujemo FK Sarajevo\",a uvalili im 5 golova u mrežu-hahaha hi hi hi hi.
i nikome da zasmeta ovo RESPEKTUJEMO...zar nije POSTUJEMO...
BORDO BOJA LJUBAV MOJA..
DOJAVE 1000% ... BLOG: swan4inter-bet
ispostujte ih opet sa 5 komada
\"TM 88\" Teški magarci 88
i oticete kao pobjednici a fukara ce ostati krezava i polupjana da mahala.
kako je dobar ovaj selimovic
ja se bojim obrnutog scenarija ...u tel avivu 5-o,na koševu 0-2 nedo bog
A tek Irfanov igracina Haskic ako bude igrao a igrat ce radi Irfe ,ma nema nas ni na mapi ...Plisek nista nemjenja tako da ce nas i Juniorska Sloboda dici na Kosevu ili nam koji bod uzeti,pa poraz u Gosku a onda nam Mirza uzima sva 3 boda zivi bili pa vidjeli jer nemoze vazda igrati istih 11 forsiranih ma preforsiranih !!!
ako bude Obuca igro, necemo imati ni prilike !
se pitari uzive na ove utakmice, aj prvo protiv orebra odigrali 2:0 prosli dalje i nastade neka euforija kao oni mogu pobjedit koga zele.. i tako odu u pragu i prime 5komada, mada je trebalo biti i vise! kaze jednom treber prage Respektujemo FK sarajevo, pa ne zbog igraca i navijaca vec zbog uglednog trenera Pliseka koji je trenirao doticni tim Sparte.. u fudbalu nikad se ne gleda atmosfera, vec rezultat i uspjeh.. mozete vi igrat protiv reala al ako primite 5komada ja bi se poklopio :) za njih ste vic cisti, jos dosli ljudi na izlet sa djecom, zenama rodbinom kao da je ekskurzija smijesno :(
Vidi Vučine ljepotana :)
LITEX !!! Bistro strumfovi ..
Suljic je talenat kakvog SELJO nikad nece imati zato se poklopi !
Bitno je da HADZIC NESPREMNI STARI IGRA U PRVIH 11...I malo dijete Suljic brukate klub pitari s djecom !!!