Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irski i svedski navijaci pokazali kako se gospoda ponasa.
@mariijuana A bezveze ti daju minuse,odlicni navijaci.
Pa da, dosli da cugaju, provode se, navijaju, posjecuju znamenitosti, uzivaju u gurmanskim specijalitetima, tako to rade pametniji ljudi, dok se stoka udara.
Najbolja utakmica do sada na Euru
Slazem se!
Irci ih pocijepali prvo poluvrijeme,trebalo je biti bar 2:0 na poluvremenu, steta.
evo legle vruće lepine, novi account napravljen... sad lagano čekam Belgija Italija
@tuzlak458 lol. tek na kraju će se znat.
@tuzlak458 nisam. Reko da fale psi lutalice kraj gayeva, pa da bošnjo skoči na plafon. ko mačka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stade de Franceu??? 1 palatalizacija trece koljeno zadnji cosak lijevo?
Treba fifa i uefa uvesti novo pravilo, sve ekipe koje lose odigraju prvu utakmicu diskvalifikovati i vracati nazad kucama. Jos nisam gledao pravu utakmicu.
ljudi nemojte komentarisat na članak o gay protestima.., evo sad 7-ica zagidoše: pogino zemagreen, debuger, hater8, mujoBNP, francisko (dobro on gine on daily basis), seljoizbrisela i još jedan, mislim da je srbin bio.. pobrisa im klix i profile, i komentare... mrtvi ljudi
prefrgan cigo
Kad gledam Svedsku k'o da gledam Bosnu !!
Irci su kao kaliatori, Ibra sam se savadzo sa Sudijom nema nista od Svedzana.
....najslabiji nogomet do sada...........da nema zlatana ovi švedi bi bili glavna kanta na euru........
REALNO GLEDANO KAD SE SJETIM KAKO SU ZMAJEVI IGRALI U BARAZU PROTIV IRACA MOZEMO BITI SRETNI DA NISU IZGUBILI I 5:0 OD IRACA FANTASTICNO IGRAJU IRCI NEUDARAJU SE BORBENI SU VEOMA SNAZNO TRCE ODBRANA IM JE ZA 10 A IRCI IMAJU DEFINITIVNO VISE I NAVIJACA NA EURU NEGO STO BI BOSNA IMALA SVAKO GLEDA SVOJU ZARADU.
Hahhaahhaahahahah...Jest je zakuco lik ne vjerujem...
Ovaj Spaho mi djecu isprepada.
nema golaaaaaaaaaa