Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molite Boga da nam ne sudi Japanac protiv Argentine.
Vama bi naj bolje bilo kada bi sudio Mazic(SRB)
nama ce kinezi iz rajlovca, ako budu dobri dat cemo im BH drzavljanstva..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da se ne ponovi nama sa Argentinom...
sreca ne igramo danas u petak 13ti...
Gdje ce mala Bosna i mala Hrvatska pobijediti veliku Argentinu i Brazil? Jos BiH prvi put na velikom natjecanju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Ako i nama bude neki 'Nishimura' sudio, japancima i kinezima je ovo vjerojatno zadnja kafica koju piju rahat u Sarajevu"
Ne znam cemu protesti....gdje ces igraca za ramena uhvatit u 16 metara.....lik je pao, kontakt bio....penal i jeste i nije...faul nad golmanom ocigledan.... A Hrvatska i onaj gol na srecu dobila....tako da ne serite ljudi....:)
Penal definitivno nije bio, a treći go je krenuo od očiglednih prekršaja, koji Japanac nije svirao. Nego, to vam je FIFA, boji se, kaže ako ne pobijedi Brazil narod ce jos vise izaći na ulice.
Da se ne ponovi nama sa Argentinom... ----------------------------------------------------------- ONO SINOC SA HRVATSKOM, ONO JE DRSKA I BEZOBRAZNA PLJACKA, A NAMA CE SE TO TAKODJER DESITI! PA POGLEDAJTE DA JE VRIJEME ZA UTAKMICU NASTIMANO ZA ARGENTINU!
Qurtoni vatreni, njima vazda neko drugi kriv pa nisu svjesni da ce ih Kameŕun sprziti 2.0 a Mexico 3.1 opet :-)
Ok, sranje se desilo, svi smo o tome pricali, svi smo utvrdili pogresku, jel sad dosta ovih djecijih komentara koji dolaze od profesionalaca i jel vrijeme da se fokusiraju na ostale dvije utakmice. Pa nije knock out faza, nit se sta promjeniti, cemu ove gluposti. Ulozite susjedi sve u naredne 2 i nece bit problema. Al dosta je vise price o tome.
Šta je pragmatičnije, danima jadikovati nad "sumnjivim" penalom ili se podići i igrati dalje. Velika ekipa se začas stabilizira i IDE DALJE.... Možda je rep. HRV zaista oštećena ali penal nije bio u 4-minutnom produžetku da bi bio PRESUDAN... Stalno se mi vadimo na sudije, žuti karton, neku nepravdu.... Tako zavaravamo sebe da smo dobri, jaki... samo eto neko nas "namjerno oštetio".... Slično će biti reakcija ako loše krene i našoj rep..... Samo borba do kraja, nesalomljivost daju rezultat.....Jadikovke niko ne sluša, rezultat ostaje zapisan...
Realno, pretjeruju... bilo je kontakta u šesnaestercu i to je uvijek sudijska procjena je li penal ili nije. ko gubi ima pravo da se ljuti
neke stvari se ne mogu kupiti novcem , Hrvatska Brazil 1-3 Pozdrav za hercegovačku magarad a sad lijepo na okopavanje krompira i pravac na pijacu u čapljinu.
Paljenje Hrvatske zastave u Sarajevu na stadionu Grbavica. https://www.youtube.com/watch?v=lRUHd1gGPUM
to se dešava malim reprezentacijama. nama spanija dade gol u 98 minuti sudijske nadoknade
Poslije ovog poraza su hrvati definitivno-za dom spremni... Pakujte se i kući!
Kad sudija na SPu nezna engleski kud ces dalje.. HRVATIMA SVAKA CAST !
Brazil je sinoc morao pobjediti,cinjenica je da stotine hiljada ljudi protestuje i pravi nerede protiv SP-a,bore se za svoja prava i FIFA-i nikako ne treba da domacin takmicenja ispadne u ranoj fazi,jer bi SP dozivjelo katastrofu epskih razmjera,a ionako je vec dobro uzdrmano raznoraznim gafovima domacina.Nadam se da ce Hrvatska proci dalje,jer strasno je sta su im sinoc pocinili,KOMSIJE SRETNO U NASTAVKU...
Sudije su sprijecile dalje nemire u Brazilu.Ionako je organizacija na najnizem nivou.Sramotno ali istinito.