Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa sreco momci i Bajram Šerif Mubarek Olsun,osmijehom do pobjede
ljudi evo ga dzeko...VOLIM TE BOSNO
džeko ce ove sezobe da bude ubitacannnn niko mu nista nece moc
@Rioo Ko bi to sa vama, historijskim genocidašima i onim crnokošuljašima-fašistima, gradio neku \"multietničnost\"!? Pa dokaz da je hitler bio u pravu jeste upravo vaša omladina: imaju internet, imaju biblioteke, imaju slobodu da sve mogu istražiti i saznati istinu i to ne samo o proteklom nego o svim ratovima koji su se dešavali, ali oni i dalje veličaju svoje \'eroje i vjeruju da su \"nebeski narod\"....I JA DA SA TAKVIM GRADIM DRŽAVU...PA NE BI ZIVJEO NA ISTOME KONTINENTU KAO TAKVA BAGRA...toliko!
Evo ja,samohrani vlasnik lanaca hotela na ilidzi,malo o situaciji!Briljantno,dajem brifing finim novinarima,podvodim gankaci strucnom stabu,zato je pipli bioi juce narajcan,uzo njakav hap da se ne obruka,ijagru!?Psihicki spremam igrace,dovo sam im strucnjaka iz sokolovic kolonije za saljevanje strave!Sad zurim,haman se je neko piskaralo usuljalo bez moje dozvole!Eh,jesam li iz demokratske stranke akcije,il nisam?!
Jestel vidjeli piplicinu ukrucenu sliku?E,to mu ja obeco podvesi gankaci sa ilidze,pa levat uzo duplu porciju ijagre,da se ne obruka!Inace atmosfera je fina,dao sam igracima par savjeta,a piskaralima diktiram izvjesca!Odo sad zurim da provjerim da se nije ko nezvan usuljo u moj lanac hotela!
@ nevermind govori u svoje ime, mi bez nacionalnosti šutimo, iako se ne možemo nazivati Bosancima I Hercegovcima, nego nas nazivate Bošnjacima, Hrvatima i Srbima.
zašo muslimović!? zašto?! nema ni ekipe za koju igra, ali bitno je da se torlak umjesto mravca ne zove
Kako smo mi BOSANCI (ne Srbi,Hrvati ili Bosnjaci) primitivan narod.Na ovom portalu,skoro da ne mozes naci clanak bez nacionalistickih komentara.fuj! Zar ne mozemo svi voljeti svoje bez da vrijedjamo tudje?!?! A,momci,ja vas fkt volim!
kako su zgodni!
sas papac jedan je od na
4-5-1 i na kontre igrati..
bas je lijepo vidjeti sasu papca...
ovaj srbin nije los, sto je gol dao zadnji put...
Ajde miske zavrni je koji put prema gornjem domu, ljubi te brat
Ne dirajte mi Hrasnicu.Selam za raju u Hrasnici,Kovacima i Koloniji.
bravo patrioto,tako se voli zemlja,nema naseg hrasnickog sijena nigdje na dunjaluku heheheheh