Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja predlazem da poderemo prvo poderemo Francuze pa onda Njemce pa Ruse, a Hrvati nek unaprijed predaju .. i onda kao naj bolji iz baraza odemo na SP :)
Da te ispravim: Steta sto ste druga Bosanska liga !!!!!to si htio reci ,Allahimanet!!!!
@ACM dace bog da se nadjemo vi i mi. Ipak idemo redom, prvo bracu Turke (sredili), pa vas nasu Hrvatsku bracu a na kraju ce mo otici i po bracu Srbe. Ako bude trebalo ganjat ce mo ih do Pretorije. :)
samo Rusiju da ne dobijemo...
mi nismo do sad pobjedili nikog jakog.belgija,turska,norveska su druga klasa.a mi cemo izvuci francusku,hrvatsku,portugal,rusiju ili njemacku a tu nemamo sanse.sjeba nas fifa
neka postave rusiju, francusku, njemacku i hrvatsku s jedne strane sa 4 golama na golu i 40 igraca na terenu a s druge strane samo mi.... miske ce zabiti gol iz slobodnog, koji minut nakon toga salihovic iz kornera opet golcina pa jos dzekson glavom zabije u raslje i onda na kraju, k\'o biber po pilavu, njihov autogol i mi pobijedimo 4:0... a sve to na bilinom polju.
koji smo mi na rang listi
nikad..... ponavljam.... nikad necemo proci baraz
NAPROTIV.Ja bas ocekujem nekog lakseg JER KO BI SE KOCKAO SA PLASMANOM NA SP SA REPREZENZACIJOM KOJA jE U USPONU. NARAVNO,mislim na stele kod zrijeba i lobiranja.
karacemo Grke :)
Steta sto smo prvi pa da vas razbucamo, Bas mi vas zao :)))
lojavci, mozete traziti azil u africi.
navijam da ispadnemo.
Najbolja sansa nam je Hrvaska. Samo nemogu da vjerujem mnogi govore nebi volili hervate zbog tenzija, pa kad ako ne sad, imamo najvecu sansu dosad da ih pobjedimo pa sto nebi sad. Zar da ih se bojimo. Kad tad se mora probiti led, a trenutno ovaj je veoma tanak!!!! A koce rat nek izvoli
Sta je Turci sta ste se digli ima da vas pogzimo u sred Teherana a dobro nam i je doslo sto vam je Ciro selektor on vise voli da nasa Hrvatska ide vec vi muslimani