Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeremi, djeremi, sto si bolan tako prost. Skim igrate sljedecu utakmicu, medicinske sestre ili GSP. Al ste se popalili, pravo ste se popalili : ))
@jeremy Znak \"at\", odnosno \"@\" ispred usernamea se koristi kada se obraćaš nekome, a ne kao predznak usernameu, kao što si ga ti koristio, pa zato nije pravilno: \"Rekao sam @korisniku da....\", već \"@(korisnik kojem se obraćaš), (novi red), (tekst upućen naznačenom korisniku)\" Idiote. @e ba! Pravopis je itekako važan pismenim ljudima, to što tebi osam godina škole (ako si i toliko išao u školu, više sigurno nisi) nije pomoglo da shvatiš neke osnove našeg jezika poput raspoznavanja afrikata, razlikovanje \"je\" i \"ije\", i sl. te čini idiotom.
@krajisnik i @joker nam mogu pofafati karu...laganice!
Jesmo razvalili novinare joooj Dajte nam prosvjetne radnike da se igramo
E neće vam se desiti takav spektakl da gledate svjetske fudbalske zvijezde. Morate to da zaslužite. Dotad stadion u B. Luci nećete napuniti, pa ni sa Lenijem.
Sljedeca utakmica bi se trabala igrati u B. Luci, stadion bi bio pun, garant : )))
ja levata majko mila...cccc...trenbo si ti doc na kosevo pa tutnut munibu za advokata ....bravo za robijase stare ultrase i patriote cccc....
meni je alispahic iz sibenika bio najbolji u selekciji novinara
bravo majstore samo tako natsavi...uz tebe smo
Supića za prvog golmana. :D
U tom usranom Sarajevu više NIKAD, ali NIKAD ne bi trebala repezentacija igrati! Više bi ljudi bilo da su igrali u onom Diviču kod Zvornika! U normalnim zemljama ovakve utakmice su atraktivne, interesantne, igraju se pred prepunim stadionom, a kod nas k\'o trening utakmica! Jer se sarajevskim šibicarima ne da 5-10 KM za kartu, jer šatro \"idu Munibu pare\"! Ja kretena, majko mila! Đes baa ša ima ba, đes ba Sarajlija! Eeee, nabijem vas na k...., Zenica vas može naučiti navijanju i kako se podržava repka!
mahir je bio fakat najbolji mali je vec sad igracina!!!! SVI U NAPAD JEDAN JE MAHIR
Ma ovdje je Mahe najviše pokazao.Najbolji od novinara.Svuda ga je bilo.Svi u napad jedan je Mahe!
HEHE,a decki se nafurali haman
Ma jeste li ovo tukli novinare!!!! TOOOOOOO MAJSTORIIIIII!