Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi pa to su svjetski stručnjaci postavili i meni je draže da je Hrvatska među deset već 20 godina nego npr. Rusija ili Danska komšije imaju strašno dobar tim i svijet ih veoma cijeni mi imamo nažalost samo par sjajnih pojedinaca što nažalost nije dosta za plasman na velika takmičenja i tu smo gdje i realno spadamo.
Jos malo pa smo svjetski sampioni! ;)
cuj norveska na 12 mjestu :S ne razumijem jeli zbog ulja?
Brišite vi, unitarističko-fashistička stoko, ali ISTINU ne možete izbrisati!
Izgleda da ti ne pratis fudbal. pa koliko puta je egipat osvojio africko prvenstvo??? pogledaj samo njihovu statistiku.
Hrvatska rasturaaaaaaaaaaa!!!! BOG I HRVATI !
ovo od hrvatsk pa dole ko da su na lotu izvlacili, nidje veze, cuj egipat 10
Zasto mene niste spomenuli ????
a kolko smo poena dobili sa ovim transferom dzeke?
Reuters, London 1.12.11. POTVRDJENO IZ BLISKIH IZVORA!!!!!!!!!!!!!!! Reprezentativac Bih i novo pojacanje Cityja Edin Dzeko je danas imao prvi snosaj sa prostitutkom u Manchesteru. Dijamant je tom prilikom dobio osip na spolovilu. Uprava kluba se nada da ce njihov novi napadac biti oprezniji ubuduce i birati kvalitetnije i skuplje droge i prostitutke.
hahah,hrvatska 9. ?! pa hrvatska ne moze dobiti nikoga..ni mene u austriji :))))
al hladno da ga podudlaju :)
9. (10) Hrvatska 1075 10. (9) Egipat 1036 11. (11) Grčka 1016 12. (12) Norveška 995 MOGU NAM GA PODUDLAT SAMO ;) jaci smo 10 puta od njih !
Nema komentara zato što je Hrvatska 9., a BiH 45., pa je onda najbolje praviti se da vijesti ni nema. A pjene Bošnje u sebi i škripe zubima, la\' nikakve fajde od toga. I još trebaju biti sretni što su 45., doći će vrijeme kad će se toga rado sjećati, jer BiH neće biti ni na kakvoj listi, zahvaljujući unitarističko-fash.ističkoj politici Zlajoglua i Komšićoglua.
sta je ovo,nema ni jedan komentar,a kad je u pitanju Dzeko onda komentari pucaju ko ludi,nebitno da li ga ko voli ili ne voli,zaboravili ste za reprezentaciju svi,drago mi je i zbog Dzeke ali ipak mislim da je reprezentacija vaznija..Svako dobro Bosno i Hercegovino !