Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naježio sam se... Počivaj u miru, Gary!
ja sam zensko,naravno da mi je zao covjeka, ali i ja kad sam vidjela ovu voditeljicu sam pomislila, uh bas lijepa zena.:)))
Halid je kralj. Prvo sto sam pomislio kad sam pogledao video jest kako je dobra voditeljica i reko hajd da vidim jel iko sta napisao o tome, kad ono Halid kralj. Ovi drugi Halide koji ti se protive il su p.ederi ili su p.edercine :)
Hahah jest vala prava je bomba :) STa ste se vid digli protiv Halida...budala izvrsio samoubistvo ,sta ga imate zaliti...
Kakav si ti reto -.- RIP Gary, bio je veliki igrac
Nabijem te BaIijo nekulturna.
Uh sto je dobra voditeljica !!!!!!!!! PRVI !!!!