Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Begovic igrac utakmice na svim relevantnim site-ovima SKY SPORTS: 9 http://www.skysports.com/football/user_ratings/0,19768,11065_3366075,00.html Goal.com: 8,5 http://www.goal.com/en-us/match/48996/stoke-vs-west-bromwich/report Daily Mail: 8 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1361617/Stoke-1-West-Brom-1-Carlos-Vela-saves-day-late-strike.html
A nama je pored zivog Begovica prvi golman rezerva rezervine rezerva kluba iz turske druge lige. Buahahaha. I ne treba da se odaziva pozivima sve dok je tako. Begovic GIGANT!
Gledao sam nocas ovu utakmicu i sta sve Begovic odbrani da covjek ne povjeruje.Imao je u zadnjoj minuti 4 odbrane.Pogotovo zadnja odbrana kada je igrac bio sam pred golom.RESPECT!!!Samo se nadam da ce ovako braniti za BiH i da prestane sa onim glupostima sto je radio u zadnje vrijeme.