Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ono sta je zeljo radio je van svake pameti. kao da su dosli u polje da kose travu, a zahvaljujuci sudiji nisu primili gola koji nije svirao penal za velez a o ofsajdima da nepricamo.
adi , zalosna ti njemacka hhhh izgleda da ce nam Sarajevo ispasti iz Kupa
Bravo Željo
cuj odigrajte u sirokom,sudija koji je sudio protiv zrinskog je upravo je iz sirokog i unistava nas vec duzi niz godina,igraci sarajeva su mogli i morali igrati bolje ali ni sudija nam nije ostao duzan,izmisljao je prekrsaje......dodji u sarajevo pa gledaj tekmu a ne komentarisi sa svoje udobne stolice iz kola u kolo !!
Pa kako vazda sudija osteti Sarajevo, kad odigra nerijeseno kuci? Pa majka mu stara, zar ne mozete jednom biti objektivni, sjesti i reci, halo...mi nemamo jaku ekipu....... I protiv Veleza vas je ostetio ....produzio Vam je 7 min,...sudijska nadoknada... Sad idete Sirokom, odigrajte kvalitetno i kapa dole.......
ne trebaju oni jarane na kuurcu,..... ONI SU U KUURCU.
Lijaba na chunu!!!
jarane, onda odma svog dedu natakari na kurcinu
ustase na racKu
Kakvih sudija kretnu nisi bio na tekmi, a nesto pricas. Opet Jelic ostetio Sarajevo. Ko je bio zna o cemu govorim.
uz sudijsku pomoc (opet) pitari su se spasili sigurnog poraza. u Mostaru nece biti te srece.
Ma ne moze Zeljo dobiti Rudara, valja dati go zalosna ti Njemacka.
i sad ce zeljo na grbavici dobit sa 2:0 i to je tamam