Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko ne trci, ne trudi se, jedino sto mu preostaje je da uvalja goal kad mu je daju na tacni i golman mu odbrani. Ono bi 100% trebali biti golovi.
Ma Džeko trči samo na kraj sezone, kad počne priča o njegovom odlasku iz Man. C. . Očito da on nema ambicije da za bilo šta drugo osim za pare. Al dobro neka je, njegov izbor, a i ja bi volio pare. Jedno mi se ne sviđa što je kapiten reprezentacije, trebo to nekom drugom dati.
Dzeko vrijeme je za budjenje Takve sense se nemasaju Umjesto da budes heroj utakmice i uzmes na konto 3 poena ovako mozes bit tragicar
He misses when he wants
Dzeko kloc.
Ma Dzeko je izvikani kloc, valjo je par godina prije, odlican je bio al sad je klocina obicna. Utripovo se da je zvijezda.
bilo kako bilo je8e se dzeke... eto u ponedjeljak na racunu novih 200 milja oJra...
kloc ostaje kloc bubuljičavi
Dosta je Džeko dao odlučujućih golova za Siti, može nekada i on promašiti .
boli njega kita.... za godinu će zaraditi toliko da mu moze biti za cijeli zivot... ako dobro ulozi, moze biti i njegovim praunucima... a dok nas pojede to kako on igra, njega zasvrbi medju nogama, što poslije amra izliječi melem usnama... 😃😃 i ko je tu kloc i gubitnik... on sigurno nije...
koja god da je klasa, on zaradi za jednu heftu što mi ne zaradimo za decenije.... kuziš... naš problem je što smo zavidni... šta on ima zaradjivati toliko, ja da sam na njegovom mjestu sve bih poderao, bio bih najbolji, najsnazniji, najbrzi, najveći jeBač, najveća lola i dobrotvor u čaršiji, raja do jaja....ma sve bih bio... eto, to je naše razmišljanje, a u biti smo samo najveći ljudski šljam.... boli me za dzeku, uspio je kako god da je i šta god da radi, sebi je...nije ni meni i tebi ni nikome od nas drugih..... i mogu samo da mu skinem kapu, jer je uspio radom, treningom, dokazao se, a nije uprljao obraz ni sebi ni roditeljima....
Igrace oni koji se nadju bar 2 puta u dobroj sansi-rece Pape!
molim vas odgovarajte mi i ne ignorišite moje šugave pokušaje
molim vas odgovarajte mi i ne ignorišite moje šugave pokušaje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
imamo dva nepokretljiva igraca u napdadu. Jedan vrhunski ponekad dobar napadac i drugi zvani drvo. Pape za pozicije AMC nikad nije cuo.
Utakmica zbog koje vrijedi gledati nogomet !
dzeko stizu te aferimi sto bjezis od navijaca (mala djeca i tinejdzeri) i sto ne igras srcem za svoju zemlju ! dzaba ce ti biti te noge osigurane na milione funti kad izgubis podrsku i navijacku bazu - sto se vec dogadja ! a onda pad igre, propast a i amra ce naci drugog bogatog zagondziju ! dzeko razmisli sta radis u posljednje vrijeme !
molim vas odgovarajte mi i ne ignorišite moje šugave pokušaje
molim vas odgovarajte mi i ne ignorišite moje šugave pokušaje
dzeko je kralj, i kad igra dobro, i kad ne .igra
Dzeko je odigrao solidno a vi što vam je prešlo u naviku da non stop nekog kritikujete, malo se preispitajte
jesi ti gledao tekmu slucajno?
kloc