Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čime se vi zamarate i koga poredite cuj omladinac pa dao sam ja u pionirima 90 golova u austriji a sad gledam kud sunce hoda cuj moze stici mullera i mesija.drama
ma super za fudbal, al najsmijesnije je kako mu je stari dao ime. hahaha, pa baggio je stvarno legenda, al zamisli starog, to isto ko da neki jugosloven da ime sinu maradona jer je fulio penal.
Ma zaje*ajete me ??? Pa ovi Brazilci nisu normalni sa svojim kompleksima prema Argentincima. Sta vise nece uraditi samo da bi pokazali i dokazali kako i oni svog KONJA za utrku imaju. Prvo su Peleu uracunali golove iz vojske, sa termina, sa rekreacije, a kad ni to nije bilo dovoljno za velikog Lea Messija, sada nalaze nekakvog kadeta iz suprotstavljaju ga najvecem svih vremena. Koji kompleksi jbt. Al bas kompleksi ....
evo i ja svake hefte na terminu zabijem pet golova minimum, sta cemo s tim?
nacionalnost srbin vjera pravoslavac jezik srpski
B-ošnjak,B-osanski,I-slam.2013.
dok sam ja igrao za pionire i kadete imao sam prosjek od 3 gola po utakmici, kako to da nema mog clanka?
morao bi imat neko argentinsko prezime ipak, al fakat zamisli.
pa kad mozemo trpit nekog klinca iz hrvatske kojem je otac bosanac, mozemo i klinca koji je da sto golova i bar se slikao sa ronaldinhom, konjate!
zamisli da se lik zove Hadžibegić Oliveira
de cekajte, nije ni neymar jos ispunio ocekivanja :)
\"dobar video\"...