Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Dzeko je mnogo puta obradovao BiH navijace i komsije majstorsikm golovima...od reprezentacije do titule Bundes i Premier lige. Koja nekultura, spominjati privatni zivot sportiste, to se samo na Balkanu moze. Sretno Legendo, bice golova akobogda.
dugo ne procitah realniji komentar o nasem kapitenu..povraca mi se kad citam sta ljudi ( neljudi) pisu o njemu i o amri, a srce nam ko kuca kad zabije go..
halo bolesnici!!!, nadzite sebi život
Daj Boze da proradis jer od tebe takvog nikakvog hajra..
E sad amra Moze mirno da Lamfa
Bjež u Kinu dok nije kasno ili Olimpik.
Mora ostat kad ga nece nijedan drugi klub
Dzeko ce da hara u Serie A naredne sezone. Ko ce - po_pare?
Dzeko ostaje, jer neće ga niko!
Ako ga Roma ne proda, ostaje 100%... Možda.
U Romi ili na klupi ROme. Sad kad se nakon vanrednog stanja Turska anflo ispraznila od zapadnoevropskih zvijezda Dijamantu su vrata širom otvorena !
kaze amra da naingolan ima prangiju od 27 cm i jako joj je drago da kloc ostaje u rimu. i keita joj je drag al najdrazi joj je sallah jer je musliman.