Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je covjek, malog krelca bi prosjecan premijerligaški fudbaler (BH) olešio ko zeca.
sreca moja pa nije bio baloteli, on bi mi odbio oba bubrega!! :(
Pridruzite nam se da ojacamo srednjovjekovnu Bosnu. http://www.kraljevstva.com/
Aa, jesi ti zapjenio, ko da ti je ovaj redknapp babu priklo. Pa gdje si vidio da u fudbalu nema lopovluka, nema te lige gdje je sve pošteno. Ti ko da živiš na Marsu, a ne u Bosni, najlopovskijoj kvazi-državi u Evropi.
Kakvo zadrzavanje, 5-10 sec, to kao bitno. Imali su 90 min + 3-4 min nadoknade ( u kojima je uracunato i tih 5-10 sec) i ko im je kriv što ne mogu gol zabit, sigurno to dijete?! Zato ne jedi G.O.V.N.A. i ne brani ovakve I.D.I.O.T.E !!!
Trebao mu je Hazard lijevo jaje otkinuti.
harry redknapp pays his taxes when he wants! harry rekdnaaaapp pays his taxes when he wants!
@xv ne nasjedam ne spominjem sad uopste ovaj slucaj vec kazem cinjenicu sa kojom su svi iole upuceniji ljudi upoznati, najvishe oraha u djepu u eng ima ovaj mut av ac i sam alardyce a ne pitas sto ne prica ferguson sa njima znas sto sinko jer je i njegov sin umjesan u te skandale oko nezakonitog djelovanja i mucki tih skauta sve care moj dokumentovano i na kamerama zabiljezeno bbc da nije bbc transparentan i zakonit sa dokazima ne bi objavljivao taj dokumentarac sta mislis sto ih nisu tuzili i sto se usutkalo sve pa jer se zna da su krivi jb te smjesni ste samo povrsnom poznavaocu fudbala moze redknap bit ok zato i imate ovakvu fildjan ligu jer su vam ovakvi likovi ok :D
Gledaj malo vise Premier ligu a manje taj ret,ard,ir,ani bbc. Nije da Ferguson dzaba ne prica sa njima godinama. Sto se tice Redknappa. Gdje god je bio zadnjih godina imao je uspjeha. Prema tome pricas ko ba,la,va,c gluposti. Isto kao da si spomenuo kako Bill Gates ne zna voditi kompjuterske firme. Klinac je imao 17 godina i nije ga stid bilo sto je glumio da ga je udario i sto je covjek radi njega kaznjen. Kladim se da se poslije i hvalio. Prema tome ko god podrzava tog klinca moze se komotno smatrati bij,edn,im sm,rad,om. Pljujem na takve jadnike koji nemaju ni trunku postovanja. Svako ko se tako ponasa je zasluzio je posjetu bolnici. I onda se pitate sto imamo vako drustvo, koji ste retardi, ne mogu da vjerujem da je iko uopste glup da nasjeda na medijski montiranu hajku na Hazarda.
ja ne znam ko vishe stoji iza ovog redknapa i dopusta mu bavljenje fudbalom jos prije 10tak godina i vishe sam gledao bbc-jev dokumentarac panorama o muchkama u fudbalu kad lik hladno na oci skrivene kamere i laznog fudbalskog skauta koji je bio u reali novinar prima mito i to sichu neku u pm tipa vip ulaznice za ligu prvaka i krsi pravila neka njihova o mladjim igracima i skautiranju istih ;)
Kako bi ga pepe zgazio a cak da ga mourinho uhvati
je.bo vas balotelli vise..sto nije joey bartonu lego?
Sto Baloteliju ovako ne legne na loptu, osto bi bez svih rebara :)
SVAKA ČAST!!! GOSPODIN ČOVJEK
SRBI SMRD0NJE! :-)
Trebao je Torres otići umjesto Hazarda, on bi dečka promašio
Jeli iko pitao onog malog .eronju,što je leg"o na loptu,neka ga je malo drmn"o,drugi put će loptu nogom vraćati !