Slučaj "Hazard"
129

Redknapp: Skupljač lopti je idiot, odvratno se ponašao

Totalsport
Foto: Arhiv/AFP
Foto: Arhiv/AFP
Menadžer QPR-a Harry Redknapp ''briljirao'' je u petak na konferenciji za novinare odgovarajući na pitanja o ''slučaju Hazard'' i traženju pojačanja za klub koji je na začelju Premierlige.

Otočku je javnost ove sedmice zgrozio belgijski nogometaš Chelseaja Eden Hazard koji je u utakmici protiv Swanseaja u polufinalu Liga kupa nogom udario skupljača lopti Charlieja Morgana (17). Mladić je u jednom prekidu potrbuške legao na loptu kako bi zadržao vrijeme, a Hazard ga je u nastojanju da dođe do lopte pogodio u rebra i dobio crveni karton.

I dok veći dio javnosti osuđuje Hazarda, Redknapp je napao neodgovornog tinejdžera koji je ujedno i sin direktora Swanseaja Martina Morgana.

"Vidio sam na televiziji da je dječak prije utakmice na Twitteru napisao da će zadržavati vrijeme. Odvratno je to kako se ponašao. Zašto je legao na loptu? Zamislite situaciju: pokušavate ući u finale, a klinac se ponaša poput idiota i leži na lopti. Hazard nije udario njega nego loptu. Mislim da ima igrača koji bi opalili i jače od Hazarda", rekao je uzrujani Redknapp.

Okrenuo se potom svojoj ''Odiseji'' po Europi, odnosno traženju pojačanja koja će izvući klub s dna.

"Ove sam sedmice letio posvuda. Nisam bio kod kuće 12 dana, čak mi je i supruga rekla da se više ne sjeća kako izgledam. Rekao sam joj da izgledam kao Paul Newman, a ona mi je odgovorila: 'Samo u mojim snovima''', požalio se Redknapp.