Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Modrić je jedini klasni hrvatski igrač (može igrati u najvećim klubovima bez da bude zamjena)... Modrić ne radi majstorije na terenu niti ima jak šut, ali niti jednu loptu ne gubi i dobro razigrava.... Kad hr repka igra bez njega nije to uopće ta igra koja treba biti, on poveže konce... Pa samo pogledajte Xavija na you tubeu, gdje on ima driblinga, gdje ulazi u duele, nema uopće fenomanalnih poteza, par golova i to je to... Ali ga svi smatraju jednim od najboljih igrača svijeta i ja se slažem s tim...
Ide \"nemoralna\" ponuda Barce Totenhemu za Modrića i Balea, i to je to Valdes Pujol Pike Mascerano Dani Xavi Modrić Bale Messi Iniesta Villa FANTAZIJA !!!!!!
Ovu izmisljotinu jedino hrvatski mediji forsiraju.
jest vam i krivo veselite se modricevom uspjehu nemoj te tako najbolji j eigrac u regiji i jedan od najboljih veznjaka na svjetu
daj ba stanite malo na loptu i razmislite pa barca ima u juniorima ovakvih igrača ko modrić ako ne i boljih ajd idite i komentarišite dinu merlina kad ne znate ništa o fudbalu :)))
ta ce Modric ja mu kroz noge probacivo :D
PODPISUJ ADAMA AKO BOGA ZNAS HAHA PODAPISUJ GA NA SRED CELA AKO TREBA PODAPISUJ GA SAMO NEKA POENTIRA HAHAHA
Realno nije Modric ta klasa, al et
Od Čekrčića do Uniteda i Barce, ova iskljucivost u komentarima pojedinaca je dno dna!
Ma kakav Manchester Osobno sam u subotu u Međugorju čuo potpredsjednika Barcelone koja priprema \"mali trio Fantastikus iz \"malog dua fantastikus\" Ville i Mesija ; ČAVI - MODRIĆ - INIESTA. To je senzacija koju priprema Barca, pet neuhvatljivih nižih od 170 u napadu pa dodaj malog pit bulla Mascerana, nove niske bekove i velikog Pujola i Pikea i zamisli tko može ukrotiti taj stroj. SAVRŠENSTVO !!!!!!!!!!
jest vam krivo sto ce modra za 40 50 mil.eura otic il na old traford il nocu camp grizite se dok vas kloc zabija petloigasima kloc kloc
\'ta ce on
Ma daj, dokle vise?????????? Modric je kurcina od igraca. Za Kranjcara nema mjesta a za njeg da ima. Nije odigrao 3 utakmice svega ove sezone. \'Ajmo noga. Back to Zagreb.
laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz laz .... onako prosjecan igrac da ode u manchester utd ? mislim da to ferguson ne bi bas dozvolio.... modricu je tottenham vrh i ne moze u bolji klub, jer njegova igra nije na nekom velikom nivou, ako cemo realno, nikad nista nije pokazao (osim dok je bio u dinamu)