Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smurinjoooooo,sad se sladi na tudjoj nevolji,Pakost i arogancija ce ti dohakati
trenutna temperatura u Madridu -13 bgm hladno pravo :)
a Barca pobijedila tako da bjezimo 13 bodova!!! visca el barca!!!
Pocetak kraja jednog mourinha na klupi reala, razmisljam da predjem iz citija u real
sve mogu shvatiti, da je real trenutno daleko od one forme iz prosle sezone, da su mozda svi fokusirani na champions ligu i da su prvenstvo vec otpisali, da je za njih barcelona jednostavno nedostizna i bolja ekipa - ali da jedan trener kao mourinho toliko dugo drzi onog Arbelou u ekipi i to u prvih 11 to mi ne ide u glavu.
Ko je to tužan na -13°? ..9999......0000 9........9..0.......0 9........9..0.......0 ..99999..0.......0 ..........9..0.......0 ..........9..0.......0 ..9999......0000
http://www.facebook.com/pages/Jednostavne-duboke-istine-za-uspje%C5%A1an-%C5%BEivot/178520412293410
real- man.utd sljedeca utakmica u lp
Ma nema veze, mozda ove godine igraju samo za LP ?!. Pretproslu sezonu igrali su za KUP KRALJA. Proslu sezonu za SPANJOLSKU LIGU a ove godine morat ce se zadovoljiti SUPERKUPOM SPANIJE. :P
mourinhu svi su mu krivi za kiks al eto mou nije se sjetio da krivi komentatora a tebi pa kriv komentator sport kluba hahahahhahahahahahahahah nevalja real madrid bolan i niko vam nije kriv!!!!!!!!
real na krilima modrica iscupao bod espanjolu
PARADOKS Danas u Sarajevu izuzetno toplo sa temperaturom +13 a u Madridu čak -13
4:1 hahahahah
3:1 za barcu. zdrao real, dovidjenja!
Izašao Modrić, Real kiksao koliko sam ovo puta čuo dosad bi bio bogat... Bez Modrić su niko i ništa, kao što vele likovi sa SkySporta.
iskrene čestitke Barceloni na novoj tituli,zaslužili su je ove godine!A što se tiče Reala mogu samo reći da onom klocu,rahitičaru,cigojneru,firgošu,futavcu,karinašu,majmunu,blentovu,rahljonji,ublehašu Arbeloi se slatko n.a.j.e.b.e.m majke i onome ko mu je pokazao put u Madrid!!!Mršššš smeće!!!Takodje i onom Gojku Andrijaševiću komentatoru sa Sport kluba se onako hladno p.o.s.e.r.e.m. na one slušalice i mikrofon!!1prokletinja živa kad god je on prenosio utakmicu(ko da je boćanje)Real je kiksao!!