Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dominacija. prvi sut u okvir gola u 83 min.hehe. kraljevi
Real propao 'ko zeton. Izgubice u El Classicu 5:0
Pardon, diskusiji, ne priči.
Baš sam se pitao koliko treba priči o Mourinhu da postane priča o če­tnic­ima i usta­šama.
prvo, to je naš jezik papane, a offside je engleski, a drugo, BH katolici, tzv. ''Hrvati'' jesu izdajničke pi.č.k.e. al su ovdje domicilan narod, za razliku od tvojih Serva, babunu prekodrinski.
All je zato offside bosanski? E morončino moja od sira i kajmaka
A ti si dovoljno star da kao pamtiš neki drugi Real? HAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
mislis dok tvoj turcin nije usao jeb..li ti on mate..r u usta @f16
Kako bi to riječ "zaleđe" glasila na bosanskom jeziku? To biste vi malo po naški engleski oPsajd? Vozdra!
Dok Ozil nije ušo Real nije prešo na tuđu polovicu....kakva očajna sredina ,dugo gori real nisam vidio...šta im uradi special one,od onakve snage napravi jalovu ekipu koja meda ne može..pa ove će onaj Fergusonov United rasut...p.s. opet pričajte kako bosanci mrze modrića,pa čovjek je očajan igrač,baš sam pratio večeras...pa bez Ronalda u ekipi i Ozila taj klub je nikakav,a Modrić koji je doveden kao neki kreator dodaje loptu samo najbližem do sebe da skine teret sa sebe....jadno.
Propo Real ko GRAS!!!!!!!
@novinar a tako ti je jarane...sve MAJORIZIRANI a sve živo su pod krinkom majorizacije i ugrozenosti pokupili u sarajevu od klixa, pa do svih mogucih firmi...samo pocni nabrajati...a da ne govorim zaposlene po BANKAMA...samo udji u banku i pocni citati imena i prezimena osoba za šalterima...a da ti ne govorim da posjetis zgradu MOMO I UZEIR i da pocnes traziti svu glavnu gospodu svih mogucih predstavnistava i brojati im krvna zrnca... nazalost bosnje opet popusile istu pricu kao i posle 2 svj.rata...i zato oni mogu slobodno COPY/PASTE jer su oni bossovi!
Joj, kako ce na starom Trafordu da im Ferguson zafergusa, jedva cekam covjece. Cuj offside zaledje, sto li...? Fino vrijeme bilo u Osasuni, nije bilo leda uopste...cudno, kaj ne?
Ovo je samo predstava od murinja.vidjet cete vi sta ce rm da uradi u ligi prcaka. Pozz
kako ja znam nema ronalda,ramos,pepe, sviznamo da je prvi fenomenalan a da ova dvojica mesara i kad igraju igraju katastrofalno lose,nemojte se ovdje izvlaciti na to. covjek koji je kriv za sve ovo zove se murinjo iscrpio je svoju momcad do maksimuma prosle sezone i to je to real nemoze vise sa ovom ekipom. vrijeme je da se proda pola ekipe kaka,iguain,pepe,esien,sahin,kedira,dimarija, alonso,i da se dovedu falcao,martinez,isco,silva,mata,kazorla,svi znamo da ovoj ekipi fale spanjolski igraci. a za murinja se zna sta napravi u prve dvije sezone napravi a to su kup kralja,super kup,i primera liga u tri godine a poslije toga sllijedi otkaz.
jesam li vam ja rekaoo da je jaca spanska liga od engleskeeeee