Sadrži nekoliko klauzula
17

Realova 17-godišnja nogometna senzacija potpisala bizaran ugovor s djevojkom

E. K.
Endrick s djevojkom (Foto: Instagram)
Endrick s djevojkom (Foto: Instagram)
Brazilska nogometna senzacija Endrick je otkrio da je potpisao ugovor s djevojkom koji sadrži nekoliko bizarnih klauzula.

Ovaj nogometaš ima tek 17 godina, no jasno je da je velika budućnost ispred njega. Za Palmeiras je debitovao sa svega 16 godina, a u decembru 2022. godine Real Madrid je otkrio da će postati njihov igrač kada napuni 18 godina.

Za njegove usluge su platili 60 miliona eura, a da je riječ o vrhunskom nogometašu postalo je jasno prilikom meča za seniorsku reprezentaciju Brazila protiv Engleske kada je postigao gol na Wembleyju što je ponovio i nekoliko dana kasnije protiv Španije.

Otkako se pojavio na velikoj sceni, mnoge je počeo zanimati i njegov privatni život pa je tako otkriveno da je u vezi sa 20-godišnjom manekenkom Gabriely Miranda što je otkrio gostujući u jednom podcastu prošlog mjesecea.

Također je otkrio da je potpisao ugovor s djevojkom koji sadrži nekoliko bizarnih klauzula, a jedna od njih je da jedno drugom moraju reći "volim te" kada god su u prilici.

Pored toga, ugovor zabranjuje drastične promjene u ponašanju obje strane kao i bilo kakva ovisnost.

Dodajmo da je u ranijem intervjuu za CazeTV otkrio da ne želi konzumirati alkohol koji mu je napravio probleme u porodici.

"Ne želim piti alkohol jer je ranije napravio probleme u mojoj porodici tako da znam da to nije za mene", rekao je ovaj 17-godišnjak.

Mnogi su mišljenja da njegova izloženost medijima nije dobra za njega u ovim godinama budući da mora ostati fokusiran na nogomet.

"Nadam se da će Endrick ostati fokusiran na nogomet i da ga druge stvari neće ometati. Ukoliko želite dosegnuti vrhunski nivo, onda se morate fokusirati na bitne stvari", poručio je trener Palmeirasa Abel Ferreira.