Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko bi njemački fudbaler, njemački reprezentativac odlučio da pređe u Bayern po običaju bi se pojedini počeli pisati kako Bayern krade igrače drugim klubovima u Bundesligi. Može u Real, Liverpooč, Chelsea, MCI,MU,PSG,Barcelonu... svugdje može osim da ostane u Bundesligi. U Bundesligi treba da igraju ili da ostanu da igraju samo prosječni i ispodprosječni fudbaleri.i ti isti onda imaju obraza pisati kako u Ligi šampiona igraju samo isti klubovi u završnici.
Real je i sje.bao tržište fudbala
Real je Mount Everest. Dalje nema. Sve je ostalo stepenica niže.
Au wirtz gigant
ovi fakat vracaju galacticose, hoce mbappea, daviesa, ovoga, eno i neki dan citam da bi onaj predjsednik reala florentino perez volio dovest fodena
samo da ne propadnu ko galaktikosi