Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliki samo novac klubovi trose .... :/ bale je stvarno igracina i njegova se igra znacajno unaprijedila u zadnjih godinu dana ... ali to je sve kocka .... pogledajte samo beckhama - najbolji primjer - igro je dobro u realu al nije to bio onaj stari beckham iz uniteda al se zato trostruko isplatio prodajom dresova ... za sada nisam jos vidio ni jednog igraca koji se iz engleske preselio u spaniju a da je nastavio istim tempom igrat
isto henry iz arssenala za barcu i ima jos mnogo primjera ne mozes da generaliziujes na osnovu jednog primjera. a i beckham je osvojio sa realom sve zivo bili su ona generaacija galaktikosa kako su se zvali. znaci ne pije ti prica vodu ;)
Vrijedi klempo
on jeste dobar igrac, to nije sporno... ali platiti igraca 100mil. je totalni idiotluk
Vidis, to sam i ja mislio kada su doveli Ronalda za 96 miliona eura, gdje ce toliko dati za jednog covjeka. Onda je poslje prve sezone Ronalda u Realu izbacena statistika da je u svijetu prodano 1,2 miliona dresova sa brojem 9. Kad uzmes u obzir da je dres 70 eura...racunica je cista ko suza...84 miliona eura za jednu godinu samo na dresovima...a zna se da je po odlasku Raula dobio Ronaldo dres sa brojem 7....opet ista prica :) Tako da...100 miliona dati za igraca nije ludost...on sam sebe otplati za godinu dana i jos da 50 golova u sezoni :)
Real od jednog prodanog dresa nema 70 € nego 10-20€ ali to i nije bas bitno. Ronaldo se potpuno isplatio svojom dobrom igrom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drug, voljeli bi oni da ga mogu dovest za 10 miliona ali ne bi ga dao Totenham!
Real Madrid Style, dati 100 miliona za igraca njima je sasvim normalno, sta reci prava vjestacka ekipa..