Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kokosaru jedan de pokri se debelom dekom,i ne ispravljaj vise molim te kad ni ti ni oni nemate pojma...samo strucnajk je ovaj iz sax kaze u neobranjenu mrzu sutao cr,a igraca pun kura.c i gol nije bio nimalo jednostavan..
a ja sramote i ko sve pise ovaj clanak... kao prvo,nije se higuain uopste probio po toj strani,vec je guti oteo loptu i asistiro higuainu a on prizemnim udarcem matiro bivseg golmana reala,sancheza. dalje,drugo poluvrijeme valencija imala incijativu??pa sine dragi jesil ti gledo utakmicu,ljudi nisu uspjeli napravit postenu sansu osim one precke...a u drugom pol.i ronaldo postigao gol. tokom cijelog meca real je imao incijativu ba,samo sto su se u drugom pol malo branili al i dalje su napadali.. odsad malo pogledaj sazetak utakmice pa onda sta pisi..mojne tako pred rudu ccc kak god najbitnije je da je Real pobjedio i da je jos nezivjesno ko ce osvojit La Ligu ;)