Abramovič ipak neće odustati
0
Real odbio Chelseajevih 40 miliona eura za Higuaina
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Torres vrijedio 60, Higuain vrijedi isto.ako ne i vise. Inace Higuain je jedan od rijetko pogodjenih transfera Madrida u proslosti. Ako se ne varam dosao je za 10ak miliona.
Sta vi znate? pricate napamet, lik je prejak ove sezone, nadam se da ga Real nece prodati.
ovih navijaca gaycelone sto su dosadni. Citaju svaki clanak o Realu i javljaju se. Daj nadjite zivot. Higuain je strasan napadac,on ne trosi lopte ko Messi i Villa,ove sezone njih dvojica su izgubili najvise lopti u Primeri. HALA MADRID
Higuain je zvijer od igrača...gotov igrač, 24 godine...nekad ne izgleda dovoljno eksplozivno, ali je ubica u šesnaestercu...palac dolje za Real, ako ga puste...
pa imaju lukakua i jos 2-3 napdaca i poluspiceva i traze druge napadace i to higuaina.. budima realni nisu fakat normalni !!!
POSTO VIDIM DA NEMA NIJEDAN CLANAK O TOME.. ZELIO BIH U IME UDRUZENJA NAVIJACKA FK. SARAJEVA DA SE ZAHVALIM RUDNIKU MRKOG UGLJA KAKANJ NA DONACIJI OD 30 TONA UGLJA.. SA OVOM DONACIJOM LAKSE CE NAM IGRACI PREBRODIT ZIMU KAD SE VRATE SA PRIPREMA SA TERMA I IZ ČITLUKA... ALDIN POPARA HORDE ZLA 1987 MI SMO DIVOVI !!!
Kako je samo ovaj lik sto pise negativne komentare za Higuaina glup. Pa neofirno mijenjas nikove idiote !
Chelsea stvarno zeli da propadne!
Drzava za Dodika
Želite dodatni izvor prihoda? Bez ikakvog ulaganja novca, vrlo jednostavnim načinom uz malo truda ostvarite zaradu 50-200 $ tjedno. Potrebno je minimalno znanje rada na računalu. Provjerite kako!!! Mail: [email protected].
hahahaha cuj 40 mil. pa lik ne vrijedi ni 15 mil.I da dodje sto bi Higuain napravio prevagu u EPL, strasno!
Ne vrijedi lik ni 25
Real da je pametan, proda Higuaina i kupi Adilovića, pa razbijao bi, tek tad bi imao šanse da dobije Barcelonu.