Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama 31 titula govori sve. Kad ce barca to stici?? >nikada!!! Jos kad Ibro dođe pa ima da uzmemo sve sto se uzeti može. ;)) HALA MADRID!!!!
doooooooooooooođiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii najdražiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sta ti znas papak jedaj, videjeces kad perez pobijedi i dovede ibra i c ronalda i bice jos toga, ko nekad zizua, figa, ronalda, bekama, pitacu te ja ko koga gotivi, to je gotiva tim, probaj navijat, usput barsa ce ti sve titule izgubiti....
@ludilo Upravu si 100%.Fasisticko-imperijalisticki klub iz Madrida koji se u vrijeme vladavine vojne hunte i djenerala franciska franka nakro para tako da u sljedecim vijekovima moze da slabi druge klubove tako sto ce im uzimati najbolje igrace.Real madrid gotive samo papci.VIVA BARCELONA.
haj ne seri zivota ti...
Kad bi mogli kupili bi sve napadače koji išta vrijede i tako postali najbolji...