Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ante Toni PandžaMO Joj car si ! hahahah.. oplakah ! E cuj JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA SVIJETA I NAJBOLJI U BIVŠOJ YUGI ?? Izvini, po čemu si to zaključio, maloumniče? Javi nam molim te kad postigne nešto kao Edin Džeko sa Wolfsburgom i Man Cityem.. A to za ex yu.. Očigledno je da nisi čuo za Safeta Sušića.. Informiši se malo slj. put.. ;)
Luka, kad j.e.b.e.s Severinu, javi se!
Ko bi rekao ???
Zrinja je ponosan jer je u svom sastavu imao jednog najboljih igračina svijeta i trenutno najboljeg igrača u ex YU.
a ne kao Србо Един Џеко je bolji. Po čemu po golovima Lihtenštajnu,Latviji i Blitvi?!
Taj mali futavac ništa u karijeri nije ostvario. Prosječan igrač koji ide na smetljište historije kad Murinjo ode u Chelsea. Džeko je osvojio Bundes Ligu sa jebenim Wolfsburgom,Osvojio Premier Ligu i FA Cup sa ManCity, sad ide u Borussiju po novu titulu. Evo ovog tvog futavca kako drži Ronalda za rukicu :) http://www.youtube.com/watch?v=PUm5DwPaZlM
Ko je igrao Football Manager-a jasno mu je zašto Real plaća Zrinjskom za Modrića :D
Po kojem osnovu isplacuju Zrinjskom ? Moze'l objasnjenje ?
Takva su pravila da timovi u kojima je igrao dobijaju procenat od njegovog transfera. Napr. Džeko ako ode u Dortmund Željezničar će također profitirati. To je politika pomoći malim klubovima.
kada igrac predje u neki klub za odredjenu svotu novca, svi klubove za koje je ikad igrao u seniorskoj karijeri dobivaju odredjeni postotak novca, koji zavisi od vremena koje igrac proveo u tom nekom klubu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kakav je u pm........
nek si ti bolji , moze da kupi i tebe i porodicu ti :D , a moze da kupi i ljepotu :) , modric je car , igracina a ne sminker i maneken :)
amire.....ne rise matereti... kad počnu ono"može da kupi tebe i tvoju porodicu" tačno znaš koliko ima god...ccc