Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma budi, j**e se meni.... al ronaldo je pederčina i to stoji... a kako možeš bit siguran da će i tada nešto prodat....
Kaka je legenda i drago mi je sto se izvukao iz usljive italijanske lige,tek ce sada da pokaze sve sto zna. Covjek djecijeg lica :)
\"Ronaldo, za čiju je kupnju Real Manchester Unitedu platio 94 miliona eura, će biti službeno predstavljen u klubu 6. jula i njegovi dresovi će biti pušteni u prodaju na dan predstavljanja.\" evo zasto nisu ronaldove prodali...dabogda ja bio peder ko ronaldo...:)))
kaka je legenda i najbolji igrač na svijetu...... što nisu ronaldove prodali????-zato što je peder....i ima sve manje obožavatelja...
Recesija ba