Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real u krizi.
loša tekma reala
pa penaldo prije dvije sedmice reče da će madridska hala ove sezone prošetat ligom i onda nakon te izjave upisaše tri remija. do neki dan mediji govoriše kako je zidan blizu nekakvih rekorda a sad čitem da je ovo prvi put da madridska hala odigra četiri takmičarske utakmice bez pobjede. j*beni eibar i villareal, da je njima wolfsburg i rogle
prosetace on arapsku kurcinu onom gubicom.
Real UEFAdrid na vrhu tablice je kao slon na vrhu drveta, nitko ne zna kako je došao tamo, ali svi znaju da će pasti dole.
Još je rano pričati o osvajanju titule. ;)
Ascare si ti za Penalonu?
Aparati?
Koji je to jezik?ebem ti familju raspalu,pomrlu
Trebaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Cestitke Barceloni na osvajanju titule i ove sezone. Na ovakvim utakmicama se titule gube.
@ChrisRone nije ba gotovo o cemu ti?Danas celta dobija
@Gazija88 Celta 3 Fafalona 0
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hahahaha, koje smeće od ekipe!