Nogomet
41

Real Madrid: Tottenham odugovlači s prodajom Balea

Totalsport
Gareth Bale (Foto: AFP)
Gareth Bale (Foto: AFP)
Prema riječima Fernanda Fernandeza-Tapiasa, potpredsjednika španskog nogometnog velikana Real Madrida, transfer Garetha Balea još nije realiziran jer u Tottenhamu odugovlače maksimalno koliko mogu.

Iako se očekivalo da će transfer sjajnog velškog nogometaša iz Tottenhama u Real biti realiziran još ranije ove sedmice, te je Real sastavio montažnu tribinu na Santiago Bernabeuu u svrhu predstavljanja igrača, u Tottenhamu su stali na loptu jer prije žele osigurati dolazak potrebnih zamjena.

"Postoje problemi, ali mislim da će biti izglađeni. Mislili smo da će biti ovdje, ali još nije doletio u Madrid, iako bi se to još moglo dogoditi. Mislim da će se dogoditi, ali ne bih se mogao u potpunosti zakleti. Moramo čekati, jer Spursi odugovlače", rekao je Fernandez-Tapias za As.

Dodao je Realov potpresdsjednik da čak i u slučaju da se Baleov transfer ne realizira da su Los blancosi dovoljno jaki da se bore za naslove na svim frontovima.

"Nemam uopće sumnje u Baleove kvalitete, ali i bez Balea je Real sila na koju treba računati jer imamo nevjerojatnu ekipu."