Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bale vs Neymar
PEHAR STIŽE U TUZLU: PIONIRI SLOBODE POSTALI PRVACI BIH U današnjem uzvratu protiv Željezničara izabranici Admira Galića su poraženi 3:1, no zbog gola u gostima i činjenice da su prvi meč na Tušnju okončali u svoju korist 2:0, sasvim zasluženo donose još jedan šampionski trofej u klupske vitrine. Svaka čast momci!
Daj ba ne lazite vise kakvih crnih 150 milijuna, i ovi novinari ne znaju vise ni slagat ko nekad..
ovaj bale ce poslije klupice modrica biti najveci promasaj u historiji real madrida...zapamtite ovo sto sam rekao...
luka se sjajno uklopio u 2 dijelu sezone i nije uopste bio promasaj koliko mediji pricaju :)
ma fantastican je on bio cijele sezone...pogledaj samo taj ucinak...36 utakmica 3 gola i 6 asistencija,a placen samo 35 miliona eura...messi mu nije ravan...
Aj nema veze, mogu ja i 12-icu nosit, nije problem
Pa dokle vise, spanije u dugovima a ovi nonsalantno trose milijarde na igrace......
Nesto malo kontam i skontam da mi je komentar nigdej veze. ccccc glad bas opere mozak.