Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRHUNSKA KLADIONIČARSKA SsTRANICA: single - information. blogspot. com (sve skupa) Ako se kladite pročitajte ovaj tekst do kraja i saznajte kako početi zarađivati na kladionici uz kvalitetne savjete što igrati a što izbjegavati. Zarađivanje na kladionici je puno lakše sa singlovima nego sa listićima s puno parova. Nemojte biti lakovjerni i uzimati 1.10, 1.15, 1.20 i takve sitne koeficijente jer u tome nema kruha. Sa tim koeficijentima će se uvijek dogoditi da nešto promašite i vrtiti ćete se u krug. Proučavanje i klađenje na prave informacije jer jedini način za dugoročnu zaradu.
Oba penala ocita, ma koliko cudno bilo pogledat na rezultatu da su oba gola tako postignuta. Finale Kupa je osigurano, dijeli se prvo mjesto u Primeri, u Ligi prvaka relativno lak protivnik. Fino to ide..
rekord dosudenih penala,kao i svake godine zalizani decko 70 % golova iz penala
Malo je reci da si glup...
anele Nemoj ba pricati kad ne znas...nakon vise od 20 utakmica Realu je sviran penal, a Ronaldovih 66 golova u prosloj godini 9 je bilo sa penala, Je l' to tebi 70%???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)