Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponasanje ovog orangutana moze biti primjer za dzungle jer lik nije stabilan u mozgu
Care, orangutani su jedni od najmirnijih stvorenja. Nit koga diraju, nit koga napadaju. O sebi pri sebi majmuni. Nije zabilježen slučaj napada orangutana na čoika. I uz to izuzetno inteligentni. Zato pusti bolan orangutane na miru. Isto se odnosi i za gorile ako kome padne na pamet.
p.s. Ovakvi kao Pepe su živi dokaz da Darwinova teorija ne pije vode. Ovaj ako ikad evoluira postaće majmun..
Hahaha, ovo isto kad bi za bijesnog pitbula reko da je duša od cuke hahahahaha pa tom bilmezu treba dati CRNI karton - doživotno ga odstraniti sa sportskih terena! p.s. nek halale bijesni pitbulovi
J e b o li vam pepe m a j k e svima madridjanima, nema goreg majmuna u fudbalu uopste, da vam se hoce srusit avion ko manchesteru 56.
Momak za primjer ! On i Džek trbosjek su tu negdje poznati po nježnosti.Nakaram se mame i Pepeu i njegovom treneru i Realu kad ovako bezočno laže. Čezare Borđija je nevin dječarac spram ovog divljaka !
Majmun ostao majmun
i ti bi trebo termin zakazati....
Ako je real kraljevski klub,ko0ju bi pepe ulogu imao u proslosti na njihovom dvorcu......samo jedan odgovor se namece bez greske..............
KAKVA AROGANCIJA I LAŽI FAŠISTIČKOG KLUBA!!!!!!! Internet je prepun njegovih DIVLJAČKIH STARTOVA!!!! Osjeći glavu g.o.v.n.e,.tu uz bismilu!!!!
Pepe, kralj! Nikad nisam vidio ovoliko srce i strast u igri, slobodno mrzite, to ce vas ubiti hejteri! Pepe for life!!!! Gledajte onu farsu i sta rade, srsmota me za njih! Jedino Messi ne zna da glumi, ovo ostalo je sljam obicni! I jos jednom, Hala MADRID, PEPE FOR LIFE!!!!!
svi golovi na 4 fudbal .com
jbt ja sam mislio da je ovaj real ozbiljan klub
Nista novo za rodjenog kretena. Sa godinama se bolest samo pogorsava.
Dudlajte ga
Ovo ij Madrida postali ko Srbi, cijeli svijet vidi jedno a oni drugo.
wow, izgleda da se u gacama krije zvijer, sudeci po fotografiji...mmm