Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Bayern i sve, ali kad je pao treci, to se rijecima ne moze objasnit, SVAKA CAST BVB
E vala, volim što je Borussia prošla više nego išta. Ako je iko zaslužio, oni su. Svaka čast :)
Jesi li ih to imao na tiketu? :)
Ma jok ba, al' igrao sam da će Reus i Lewa dati gol :D
Najbolja utakmica poslje 99-te kada je United okrenuo Bayern u zavrsnici utakmice za titulu Lige Prvaka. Svaka cast Dortmund, a onaj komentator na FTV Boris Bilic, ono je kreten samo takav, covjek mora nauciti sta je ofsajd i kada se ofsajd sudi.
poštovani kladioničari,nedavno smo okupili vrhunske tipsere i otvorili blog s ciljem da financijski pmognemo drugima što i činimo ..U prvih mjesec dana smo nekoliko tisuća kuna u plusu.pridružite nam se.upišite zlatko tipser u google,evo link http://blog.dnevnik.hr/zlatko-tipser i javite nam se na mail: [email protected]
Dvije fantastične utakmice!
Meni se cini da je Borusia 3. gol zabila iz ofsajda jer kod ovog centarsuta igrac je bio bar pola metra ispred gostujuce odbrane. Mislim, sve cestitke za Borusiu, nije lako zabiti 2 gola u 2min u ovakvoj utakmici, ali treba malo biti i objektivan pa reci da je 3. gol postignut iz ofsajda.
Zabila je i Malaga, pa šutiš :)
i malagin 2. gol je bio iz zaledja mislim.
Najjace klupsko takmicenje
Ja ludila oca mi....
BWin iz dvice u keca - pametnom dosta
ja borusije all'ami :)