Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokrij se jorganom i izviri samo kad barca ima tekmu, da vidis kako se igra fudbal!
August, osvojićemo sve živo. Decembar, osvojićemo CL. Mart, iduća godina je naša. Juni, mi imamo 10 titula CL....
Došla je zima....aaaaa Duga i hladna....aaaaa Zatvori vrata...aaaaa Upali vatruuuuu Pada prvi snijeg
Kakve veze ima Franco sa Argentinom, smiješni Teletabisu?
Da, zahvaljujući Generalu Francu koji je Barsi i drugima slao naoružanu Gardu u svlačinocu prije svake tekme. Pokrij se betonskom pločom tokmaku smiješni.
'ta ce ovi, ocami do zadnjeg dana zivota mog, samo saraj'vo! cuj real, cuj barca! SAMO LOKALNO!
u ovom j.e.b.e.n.o.m fubalu se poceli gledat samo real i barca nista vise pa taku i tim svijeta cine samo igraci iz reala i barce i uljez falcao a boljih igraca ima u drugim ligama ne znam zasto ashley cole nije najbolji lijevi bek strasan igrac zatim ibrahimovic umjesto falcaa za mesija i ronalda se ne moze naci zamjena a tim koji je osvojio duplu krunu bundeslige nema ni jednog igraca medju 11 najbolji tako i juve koji je zavrsio sezonu bez ijednog poraza nema ni jednog igraca ocito je da moras igrat u spanskoj ligi da bi bio medju najboljim na svijetu
Spansko prvenstvo-Real 32 titule,Barca 21. Zadnjih 18 godina-Real-7,Barca 7. U posljednjih 10 godina Barca dominira u cijeloj Evropi i tu nema sumnje. E sad,porediti zadnjih 10 godina sa cijelim 20.vijekom gdje je Real dominirao,van svake pameti. Pa ukinimo onda i titulu fasistickoj Argentini 1978.,ako vec spominjes Franca.
ma tvoja hala osvojila 5 bajramskih turnira od 56 do 60 i onda nigdje ih nema do 98... cirkus ba.. sramota.. a i do titule najbolje kluba, što je upitno, pored milana, došli ste zahvaljujući fašisti francu... a u posljednjih 20 godina Barca za real mali izmislila fudbal.. samo statistički pogledaj trofeje
Real je zvanicno najbolji fudbalski tim 20.vijeka. Najvise titula i u Ligi Sampiona i u Spanskom prvenstvu. Zato se ti pokrij jorganom i napisi nesto ali za 100 godina,kad budes imao ovakvu argumentaciju.
tako bilo i naredni godina heheh
ovo su sigurno Fifa i Uefa namjestili :)
kad odradis lose predsezonske pripreme, ovako ti se odrazi na sezonu eto
A Barca ima rekordan zaostatak za Realovim titulama .