Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači su!
Idemo ka tituli. Hala Madrid!
http://www.youtube.com/watch?v=fcMfgbVx9SE sta ima cudno sto je crveni karton za golmana, evo ga i za Casillasa protiv Espanyola.
slažem se da je Real malo bolji,jer su stvarno Barcini zasićeni,pa ljudi 3 godine zaredom deru jedne te iste ekipe i osvajaju trofeje,pa gdje je tu više motiv.Dok,mislim da Real je gladniji puno više trofeja,zato je na tabeli prije Barse,al je Barsa još uvijek kvalitetnija-po meni.
Izvini molim te, al sjeti se samo finala 2006.. Jel ti i to smijesno isto kao i ovaj crveni i penal??? Budite realni i recite da smo trenutno daleko bolji jer su se igraci Barce uspavali i zasitili, a svi ostali se na njih nameracili.
\'dje ce na Rusiju ? HAL MADRID !
Ma da je Barca dobila, objavili bi clanak jos prije kraja utakmice...:D
Mesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BARSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BARSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I kad gubi i kad dobija
6-2 5-0 3-2 2-0 3-2 1-0 2-1 itd itd itd itd Sve u posljednje 2-3 godine,OD TOGA POLA POBJEDA U MADRIDU-od ovoga se nećete nikada oporaviti
Ajmo Sarajevo x da vidimo sada Članak kako je Barcelona velika al u k u r c u
IZBUBISE C:I:G:A:NI HAHAHAHH HALA MADRID !!!!!!!!!!!
ono nije imalo veze sa nogometom... ono je bio americki fudbal...
1. papci i 2. @papci o cemu vi ba pricate...ko mi, vi, sta bolan...ahahahah m.rs u selu i navijaj za kravu svoju teulju :) cuj mi, vi..ahahahhaah ti iz dovlica satro vatreni navijac barce i reala, hahahaha...svasta u Bozijoj basti.
getafe-farcelona 1 : 0 :)))
pa dobro cist je penal bio, ali crveni za golmana... presmijesno!
firaunski klub dobio tekmu na firaunski nacin. poveo atletico kad je sudija vidio da je smrdrid ugrozen daje crveni golmanu a benzema je trebao da dobije zuti zbog simuliranja. FIRGOSI CE DA IZADJU NA TELEVIZIJA A VI KAKO TE.
JESI GLUP DA GLUPLJI NE MOZES BIT ! IDI SE POKOPAJ! PRVO POGLEDAJ KAKO MI DOBIJEMO PENAL... A KAKO VI??????? J.BTE SKORO SVAKU DRUGU UTAKMICU DOBIJETE PENAL..