Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako neko moze misliti da ce pobijediti barcu koja sviju dere bez problema..... .......stvarno smijesno.....!!!!!!!!!!!!!
Real pobjeduje 2:1
I imi igramo jako dobro ahahahahaaha Uljepsa mi dan!
koliko su sigurni u u svoju ztv ˇdobru igruˇ da se oslanjaju da ce ih publika dici do pobjede...ako im je to najveci adut...nemamo se za sto brinuti...BLAUGRANA AL VENT, UN CRIT VALENT, TENIM UN NOM, EL SAP TOTHOM, BARCA BARCA BAAARCA!!!
raul MRŠŠŠŠŠ !!!!
Samo je jedan jedini Raul Gonzales Blanco ;) Kao i Ronaldinjo kao i Messi. A frustrirane komentatorske portalske ckazepi cete samo ostat iza monitora.
kitura je realova
raule moj,p ne igrate sa numanciom.popusit ce te sad kad se najvise nadate.....FASISTI 2-3 SEPARATISTI
titula je realova !
A jest opstimistican lik svaka mu cast! Da ih Barca hoce razvaliti pa nek onda prica koliko hoce!
hahaha 3:0 za real ??????? neeeee nikaaaaaad :D Barca je najbolja :D
3:0 za real
e moj raule konjino stara mesi ce ti staru dobro da iskara.