Nogomet
0

Raul: Real je favorit protiv Barcelone

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Kapetan Real Madrida Raul Gonzalez (31) jasno je rekao što očekuje od subotnjeg derbija s Barcelonom na Santaiago Bernabeuu u 34. kolu španjolskog nogometnog prvenstva.

Real Barçu dočekuje s četiri boda zaostatka na drugom mjestu na ljestvici pet kola prije kraja i samo će ga pobjeda ostaviti u utrci za obranom naslova.

  • Igramo s Barcelonom na Santiago Bernabeuu i moramo biti favoriti. Obje ekipe imaju svoje adute i mogu pobijediti, ali nas će podići atmosfera i navijači će nas nositi do pobjede. Moramo vjerovati u sebe, igrati na način na koji i inače igramo i tako ćemo Barceloni stvoriti probleme. Naše međusobne utakmice uvijek su posebne zbog rivaliteta, ali ovaj je put još i zanimljivije jer je direktno u pitanju naslov - rekao je Raul, čija je ekipa osvojila 52 od 54 moguća boda u posljednjih 18 prvenstvenih utakmica.

  • Ako pobijedimo Barcelonu, mislim da imamo dobre šanse za naslov. Barcelona igra sjajno ove sezone, ali u posljednje vrijeme imaju određenih poteškoća koje ćemo mi pokušati iskoristiti. Imaju sjajnu ekipu, jako dobro izbalansiranu, ali i mi igramo jako dobro i vjerujemo u pobjedu.