Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raula nije niko OTJERAO, otišao je sam po svojoj volji. Igrao je u realu od početka karijere, želio je malo promjenu okoline. Vratiti će se u real kad tad, bit će predsjednik vjerovatno. Siempre Raulista, siempre Madridista!
Nikad nisam volio Real, veliki sam fan Barce, ali Casillas i Raul su legende! Ne znam samo kome je palo na pamet da otjera Raula, tamo je ponikao i toliko dao tom klubu...Ako Barca izgubi od Reala, onda bi volio da Schalke prodje Man U i da ih Raul potopi u finalu :)
El Capitan!
Raul je institucija sama za sebe. ko smije da se kladi da ce bas ON da izbaci Manchester????
Legenda legendi, neprikosnoveni, velika i najbolja sedmica
JEDAN JEDINI ! Vratices se ti u svoj Real kad tad