Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane da te pitam jel ti pratis real??? ako pratis onda bi znao da kad god udju raul i gago u igru da je usporavaju,tako se desilo sa getafeom,tako se desilo sa milanom(u 2 tekmi)a isto se desilo i sinoc.... ne kazem ja da on nije dobar,al bgm usprava sve i sam vraca lopte,imo je sansu protiv milana sto postotnu ali nije je pogodio.... kako god nejgovo vrijeme je isteklo,navijam za real madrid ali mislim da je bolje da nistelrooy raul i guti odu a da dodju 3 mladica koja su iz realove skole ili onaj mladic sa 18 god.kojeg je real kupio ali sada igra na posudbi u celti.cini mi se...
raul je igračina bolji do ronalda i benzema zajedno.....šta se dešava s ovim fudbalom čovjek koji je toliko golova dao sjedi na klupi....pa zar to nije najbitnije!?
Ne unistava on raula, vec pruza igracima mladjeg doba priliku da igraju koji imaju vise talenta od njega. Raul je legenda kluba, svoje je dokazao, nek sad pusti mladje da se dokazuju kad vec mogu i imaju kadra za to.
Meni nije jasno sto vise ne smjene tog pelegrinija. covjek svjesno unistava raula iz utakmice u utakmicu
potpisujem Realista!! cito sam to na sportin.ba!!
Kako nemate nista da pisete o nekim vracarama i sl stvari , pocinjete da pisete gluposti .. Daj nadjite na www.sport net.hr izjavu od covjeka i pogledajte kako to normalni ljudi komentarisu ... Nasi mediji samo daju lazne izjave , te neke glupe price da bih bili posjeceni., pratim evo masu stavri vezano za sport pisete apsulutne gluposti .. PS. Raul je izjavio slijedece . Da je on sretan kad klubu ide dobro , i da nema niko povlastica u klubu pa makar i legenda bila u pitanju i da mu nije nikakav probem pocinjati s klupe i ne igrati nikako ... Zato ako nesto ocete da objavite napisite kako je receno ,, Pozz svim ljudima dobre volje
A možda zato što Deda ipak zaslužuje klupu?