Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ares.kane hahahah kakav glup kometnar, znasli ti da je bundesliga najposijecenija liga na svijetu !!!Google vas najblji prijatelj .
@ares.kane Hahah, cuj po kojim parametrima je neka liga najposjecenija? aj razmisli malo? pa po posjeti druze, po broju prodanih ulaznica.
@ares.kane A koga seici i ruski tajkuni uzimaju? neke solidne klubove koje su vazda u sredini tabele,jesil se ti ikad zapitao zasto?? Jer ljudi sa bogatom historijom ne trebaju neznalice u fudbalu,imaju dovoljno para i rade dobro svoj poso.... A neznam vala koji racKu mi bosnje pricamo o parama,to su ipak milijarde....
Pa ti si djecak neizljecivo glup. Nema to veze dal neko navija za Bayern il neki Njemacki klub. Ovi tajkuni ne mogo kupiti njemacki kluba zato sto po zakonu ne mogu imati vise od 49 posto vlasnistva nad nekim klubom. A ti se jos sepuris sa ti da neko jos pere pare preko Engleske lige. A po svemu sudeci ti nemas pojma o novcu, jer ako neko ulozi milion a zaradi dva, veca dobit (procentualno) nego ako neko ulozi 5 miliona a dobije 7. Malo se prvo obrazuj pa onda ostavljas komentare. Nije fino da dajes svoje misljene o necemu sto ne poznajes. Ti si sigurno neki navijac Londonskog kluba, nazalost. Prvo moras nauciti historiju fudbala, pa onda osnove poslovanja...pa onda neko tvoje komentare MOZDA svati ozbiljno. A do tad SUTI. Bolje je nemati nikakvo misljenje nego lupati gluposti.
ma u redu je momci...kontam ja vas vi navijate za Bayern i navijate za Bundesligu zato vas i nerviraju ove brojke...mene osobne zaboli i za jedan i drugi...ali činjenica jeste u Engleskoj se vrte največi novci iza Amerike...i London je daleko najjači financijski centar u cijeloj evropi... primjer...jestel kad culi da se neki Ruski bogataš nastanio u Minhenu, Berlinu ili čak Milanu, Parizu ili Madridu...NE isto tako neki bogati šejk? isto tako NE London je centar novca htjeli mi to ili ne :-) zato ce uvijek imati najjače klubove.
\"Real Madrid i Barcelona su zajedno ostvarili rast prihoda za 93 milijarde eura (11 odsto)\" Valjda 93 miliona eura...
ares kakve fajde ima engleska od tih para kad je vise od pola lige u minusu? valjda se nogomet igra radi navijaca a ne radi toga ko ce imati vecu cijenu ulaznice
Strpaj taj premijership sebi u dupe.
kako ste vi glu-pi momci ba pa koliko imate maraka u djepu...nemate nista...e koje fajde što vas fali komšiluk kako ste dobra djeca kad nemate marke u djepu e takva je logika i ovdje SVE JE U NOVCU IDI.OTI BOŽIJI I ALA.HOVI kakve veze ima koliko je ko karata prodao ... samo se gleda NOVAC... kakve fajde ima BUNDESLIGA od te posječenosti ako ona nije opravdana NOVCEM eto premiership znači ima manje posjete ali svejedno zaradi skoro MILIJARDU EURA VIŠE hajd razgu.lite
@arnes Jesi ti stvarno toliko glup da ne kontas znacenje rijeci posjecenost, i da ta rijec nema veze sa cijenom karte, jacinom lige itd.
po kojim parametrima je bundesliga najposjecenija liga na svijetu? kao sto vidis vec sami parametar PROFITA govori da je ENGLESKA broj 1 a Njemačka broj 2. a ako uključiš broj stanovnika dobijes po glavi koliko se trosi.
po ovome možemo zaključiti da je sledeča ljestvica potrošnje za utakmice po glavi stanovnika. 1. Engleska 40,32 EUR/STAN 2. Španija 37,17 EUR/STAN 3. Italija 25,83 EUR/STAN 4. Njemačka 21,21 EUR/STAN 5 Francuska 16,00 EUR/STAN Nema šta Nijemci i Francuzi najškrtiji i nisu baš toliki zaljubljenici za fudbal kao ovi prije njih.