Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljani na fesu nista ljepse
Neka je i kod komšije krava živa i zdrava. :D
nevidjeni apsurd,pa ti ljiljani su se borili protiv tih fesova
PRIKAŽI ODGOVORE (63)
bojim se preoptimisticni.. nadam se pobjedi kao i svi, al nece biti jednostavno narode. sretno zmajevi!
I ja, no ako budu igrali kao protiv Argentine onda imamo dobre sanse da ih zaista i "pregazimo"
Srbi i Hrvati iz BiH nisu rasisti, za razliku od Bošnjaka, zato ce navijati za Nigeriju, kada bude igrala protiv njihove zemlje! Lets go Niga! vuhuuuu!
do pobjede aBd
Daj neserite kroz gusto granje, vidite da Kosta Rika roka Italiju, nema na SP niko da se "gazi", sve ekipe su dobre i svi se bore, molimo se bogu da pobjedimo Nigeriju i Iran a ovo "gaženje" unaprijed može nas samo skupo košta. 1-0 + 1-0 je nam dosta i ostavite si tih glupi priča, nisu tu Andora, San Marino i Lichtenstein.
Nakon utakmice Hrvatska-Kamerun u Fojnici u BiH napadnuti su maloljetnici u dresovima hrvatskih reprezentativaca. 'U Fojnici su poslije utakmice pretučena djeca, samo zato što su Hrvati. Ne od vršnjaka, već od starijih mrcina', rekao je jedan Fojničanin za Klix.ba.
Ajde Zmajevi, pregazite ih sutra kao Đoković Tsongu. ;)
jel ova mirela iz adidas shopa?
Ma jebeš Mirelu, meni da je bilo koju iz bilo kojeg shopa samo nek je PUMA :)
Raste euforija u 23,7% i kod ljudi iz miješanih brakova. Hoce se zajednicka repka i drzava a fesovi glavni navijacki rekvizit i doHvi se za pobjedu. Hihih
boli me ona stvar sta ko misli da CE se desiti. ja samo zelim da cujem "zmajevi PREGAZILI nigeriju!" a kako to da se desi, ko da igra, ko da ne igra, kako ko treba ili ne treba da igra, i ostalo nebriga me!
Ko li ce ovaj put zabiti autogol, Kokosinjac je vec ispunio bonus?
Nervoza me opasno puca ! Ko ce docekat subotu....
Liljani
trebamo biti optimistični,ali ne i previše,moramo biti spremni na sve
odmorite mozak www.nebitno.net
Klixovci, gdje cu kupiti zastavu sto se "razapne2 na haubu... ali ono ko u vojsci kad se zategne krevet, da muha poreze cupi? HAJDE DA VAS CUJEM!
Treb'o je Feđa slikat', niđe guzova ;-))))))
Vi niste normalni, mijenjajte naslov, treba da dok se odmaraju u hotelu odu na klix i vide da smo euforični, izjave itd.