Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam o čemu pričaš Ranieri, dva čista žuta kartona. još ste dobili penal koji je u najboljem slučaju na granici a dva puta igrači Leicestera u kaznenom igrali rukama i sudija to nije okarakterisao kao penal. Osim toga, ubili vas ljudi ko mraz papriku. Konačno vas napustila sreću na jednu utakmicu i odmah sudija nevalja, pa ako vama nije valjao šta onda treba reći Wenger, sudija im je genocid napravio na utakmici.
jos mancestera da rasture iduce kolo.... zna li neko po kojem sistemu ce se igrati nasa premijer liga???
@Baton® Nagradno pitanje za tebe: Kada je zadnji put prvak BiH dolazio iz manjeg entiteta rs?
@kameni19 Jel Modrića ili je Modriča? Nisam siguran jel 2008 ili 2009 ... A mešćini da je i neki Borac osvojio dvije godine poslije. A izmedju njih se naravno ubacio najtrofejnihi bh klub, da ustanem pa da izgovorim "Željezničar"....