Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nakon 3:1 za Barcelonu"? Čita li ko ove članke prije nego se objave? Sve greška za greškom. Klix, možda bi bilo dobro da se uozbiljite i zaposlite nekog.
svaka čast Realu na sinoćnjoj pobjedi, zasluženo. veliki sam fan Barce ali zadnjih par utakmcije nije tim za prepoznati. vrijeme je za određene rezove i akcije na tržištu, trener za početak a onda odbrana. daj Bože i u LP da šta odrade u uzvratu sa onakvim pristupom.
@rajvosa samo da napomen da real nije uzeo barcu 12 ili 15 tekmi za redom ne znam baš sad tačno...
ČUVAJU SE ZA MILAN, TO JE JASNO KAO DAN !
Ona Barcelona tako dosadno igra da to nije normalno. Njima je cini mi se cilj da sto vise drzati lopti u posjedu, ali sto je najgore nisu naucili da se igra za golove,a ne za neki posjed. Cestitam Realu sasvim zasluzena pobjeda, a ovim balavim navijacima Barce samo bi im preporucio da se pokriju. ;)
čuj neočekivano prošao Real. Pa nije Barca igrala protiv Osasune jbt
Naceo ih Milan :D
Raphael Varane, buducnost svjetskog fudbala!
obozavam citat i slusat komentare poznavalaca fudbala koji su, nakon godina i godina, docekali dva poraza barce. narocito volim kad kazu "barcino vrijeme je proslo". barca_vise od kluba: to su pokazali time sto nisu sutnuli trenera vilanovu u momentima kad mu je najteze. halali titule ali ostani klub sa obrazom i igraj bez trenera. opet ce barca sve derat i vas miseve nazad u rupu poslat. upamtite to DOBRO!!
e vala volim barcu svim srcem al sinoc su odigrali prelose,da li zbog trenera ili necega drugog ne znam,a real zasluzeno pobijedio,sudija dobar...vidi se da barca ima nekakvih problema trenutno i mislim da ce tezi test za real biti manutd,tada cemo vidjet jel' real toliko dobar il je barca u totalno loosoj formi,ipak nije sezona jos propala ,ima jos uzvrat protiv milana a i valjda nece propustit ovu prednost u la ligi
Pape em sto lici na Rouru, em im je i trenerski gen isti..
hocemo penala josssssss ronalduuuuuuu
hahahahhaah,,,kaze arapski komentator RONALDO TORNADO....ahahahah
ovi igraci barce samo ih pipnes on legne ko kurban, al ajde zaboli vas imali ste posjed lopte :)))
Kazu Ronaldo u bolnici, ima padavicu :P. Barsa iznad svih :)
pa et ako su tvoji dobri sto ne osvoje La ligu?
samo realu,,i zellji se ovakvi penali sviraju