Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav kreten ovaj Ramo.......... Pa Neuer je za razliku od njega, pogodio iz penala............
Stvarno mu je vratio :-D Pa ne zana se je li gluplji novinar koji izbaci ovakav clanak ili Ramos koji ovo objavi na Twitteru. Prije svega Manuel Neueru je igrao u finalu za razliku Ramosa, a istom tom Ramosu je pokazao kako se zabija iz penala. To sto Bayern nije pobijedio nije ni pod razno kriv Manuel Neueru, a sto bi se za Ramosa moglo reci.
Švabo ga je bar zabio mutante :)
KRALJ RAMOS
pa kako je onda Bayern razvalio Real, molim te
Jel\' ti to hoćeš da kažeš da je njemačka liga bolja od španske ? Ti si totalni kreten. Ne znam ko je u polufinalnu Lige prvaka imao 2 predstavnika i ko je u polufunalu Eurolige imao tri predstavnika.
A Reala jarane u Njemačkoj ne bi bilo ni među prvih 15
Trabao je dodati neuera na twitter-u i zamoliti da ga nauci kako pucati penale golman jos onako mlad da uzme u finalu pucati penal iako zna da bi ga svi gadali kamenjem da promasi to je hrabrost a ramos-ovu loptu jos traze po Svijetu...
i sad je ovdje ramos ispao opet glup xD neuer ga je ismijao na njihovom duelu, a ovaj nije ni igrao finale pa nema nista pravo ni da govorii...jer neuer opet moze reci, a nisam znao da ramos voli ispadati u polufinalu xD
http://www.youtube.com/watch?v=W2ZFHgAsWMI
ramos bar ove godine uzeo jedan trofej, a neuer pusana na svim frontovima. i sta imas kad dodjes do finala a ne osvojis, budes prvi gubitnik ;) ako cemo gledat real je zadnji osvojio LP od ova dva kluba, bitno je osvojit a ne igrat finale ;)
Koga boli k. sto je Neuer igrao u finalu a Ramos nije ? Jel to Neuer osvojio nesto vise od Ramosa tim sto je ispao u finalu ?
Neuer je odbranio 2 penala i sam kao golman zabio 1 penal... nije on kriv sto su mu saigraci popustili pritisku...jer da je Bayern pobjedio...NEUER BI BIO HEROJ.
hihi sad očekujem izjavu Neuera i ti bi osvojio jedno veliko ništa da je suđenje bilo kako treba u primeri, a ja sam barem došao do finala :)
A jesu se prelozili bili Bavarci nema sta, mislili njihov teren gotova stvar. Djaba im je sto su igrali finale kad ga nisu osvojili, kao sto nisu osvojili niti jednu titulu ove sezone. I kad pobjedis treba ostati covjek ,a ne nasladjivati se, nek mu se vratilo bas mi je drago..
Šta \'š ti, jadooooooo? Neuer otišao u finale, Bayern vas razbio, lik vam odbranio pola penala, čak i velikom Ronaldu, a ti raspalio loptu u galaksiju, blago meni, pa sad provociraš. Možda nisu osvojili trofej, al\' Neuer bgm dade go, pa ti kako hoćeš... LOL, LOL, LOL
Nisam znao da Real voli ispasti svake godine, nisu vidjeli finale 12o godina !