Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradi Željo boli te tuki!
ljubavi sto te rodi klasa radnicka..
u interesu je i sarajevu i zelji da jedni drugima standarde postavljaju i podizu jer se tako stvara zdrava konkurencija i ubrzava napredak.
Cuo sam da je Tan obecao da ce uplatiti rentu za Kosevo za narednih 2 godine te da se ne moraju sekirati barem taj period? Jel to samo spekulacija ili fakat ima istine? LJUBAVI STO TE RODI KLASA RADNICKA
Možda ne plaćate al dođe Dino Merlin i odjednom vam je Pirota domaći teren :'D
Možda ne plaćate al dođe Dino Merlin i odjednom vam je Pirota domaći teren :'D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zaboravili su primitivci i zenicu i pecinizam koji su prikazali, kad su se nalozili da su evropski klub, i sad opet misle da jesu, nakon dvije palete blokova i kamiona pijeska opet ce umisliti da je grbavica bernabe. Doduse, jeste napredak, prije su sjedili po truhlom drvecu i 'ladnom betonu. Gledaj, ko zeli da svaki dan cita dokle napreduju radovi nek ide na seljinu fb stranicu i slicno, realno ovoliko populariziranje objave golubarnika je pretjerano. Zar nemate o cemu drugom da pisete?
vidi se da pratis najveci klub u drzavi i procitas svaku vijest vezanu za Zelju :)
@nedonošče Hocel gadjanje navijaca stolicama i tuca sa zastitarima veliki europski klube? :D @sam1987 A nemozes fuliti, kad je klix ufatio promovisati gradjevinu golubarnika, svaki dan po clanak... Doduse, jest to strumfovima i cudo, nisu vidjeli, nisu navikli, pa radost...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Allahu Milistivom Samilosnom i ovo da docekam !
Srusiti cijeli stadion i nek Mulalici organizuju tu koridu za radnicku klasu!
Sve za tebe. Organizator Tiago Faria. OK!
smradovi maleni, imate li svoj busen trave ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos jedna cir za nanajevooo :)
Slici pomalo na old traffold, vjerujem da ce tako izgledati kad bude gotovo
Samo nek' se radi.