Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast majstore,,navali te sada komsije pljuvati
Samo naprijed...., mlad si i ne zaliječi se, vidi šta je Škoro (najveći poslijeratni talenat), uradio od svoje karijere....., zato pamet u glavu.....
Hahaha mali 96.godiste a vec u Zenitu,zadovoljio i trenere a ostvario Sarajvu transfer vrijedan kao pola Zeljinih igraca....Kakve god da su njegove izjave,on ce se vama smijat kao i pola drzave u Evropi kad igra Zeljo :)
to je onaj lucidni iz naše lige, kaže došo u zenit i tamo nema lucidnih kao kod nas :))) sve najbolje u karijeri i da se još mnogo smijemo tvojim izjavama
Upravo si svojom izjavom sve objasnio. Najveci talenat:) jeste Bolo, vi ste ga prozvali talentom, dizali u nebesa ali on nije postigao nista. Pametnom to sve objasnjava. Zato nastavi sa supljom pricom, samo udri, ima jos levata kojim ce proci.Mi smo divovi:) Najveci talenat, pa nista, najbolji klub pa nista, najbolji navijaci.....
SRETNO SAMIRE .
Misliš na vas plave koji dobijate tuki od niske i glavatog brke??
Bravo malac samo nastavi....Dajgle ovih skretnicara,podbuhali od ljubomore,jel vam to jos Split u glavi???Malac ce izletit vise od svrake,koji ocigledno zavrsava karijeru u zelji.
MI SMO POKUSAVALI PRODATI , BEKRICA , ADILOVICA , SVRAKU ALI NIKO IH NECE A NAJBOLJI IGRACI BABOVE LIGE . SVRAKU NI PREPARIRANOG NIKO NECE .
sretno, jer ce ti trebati...!
drago mi je kad vidim da se neko moze izborit u ovoj drzavi,svaka ti cast,samo nastavi tako.
Daj Bože.....samo bildanje članaka ne može od njega napraviti igrača. Svojevremeno je nekakav Crnogorac iz Slobode bio stalno u medijima, ta ovamo će, te onamo će, sve milionske ponude.....i gdje završi.....zadnji trag neki kantonalac u Tuzli. Zato....dabogda kćeri da te aga uzme, ali cigani oko kuće hodaju.
Pu
Dok susjedi prodaju igrace po 10,15mil eura pitam dali smo mí nekad prodali igraca bar za 1mil mislim na cijelu ligu
250.000 eura ce inkasirati Dino selimovic, Irfan Redzepagic a Sarajevo ce dobiti kitu.
Odine nadam se da ćeš uskoro naći sebi neki prikladan klub..da navijaš..za gracićem patiš...navijaj sine za olimpik...ti nikad nećeš biti brat ni po kakvoj boji...kretenski je postalo to što pričaš...Stvari u FK Sarajevo idu na bolje...sporo polako nazovi kako god hoćeš...ali nešto se dešava... ;)