Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo do sada dovelo: Duljevica, Kostica, Mitrevskog, Berberovica, Okica i Protica. Ocekuje se i dolazak Kallasija. Promovisali dva igraca iz akademije. Iz prvih 11 otisao jedino Jajalo. Sta ste vi komsije radili? Ostali bez pola tima i doveli Nedu Turkovica... Pa ja bih sutio k'o zaliven.
Teren je jedino mjerilo. Ove kukviže "probosanske" stidite se. Nacionalizam vam iz šupka viri. Volio bih i ja da čujem da neki klub iz BiH dovodi igrače tako što plati otkupninu, ali to izgleda radi samo FK Sarajevo. Jedini dižu infrastrukturu na viši nivo radi bolje lige i većih transfera omladinaca i automatski jače Reprezentacije. Horde su jedini navijači koji su se digli protiv futavog saveza i preusmjerili makar malo pažnju na Premijer Ligu. Kad sve sagledam, jedino FK Sarajevo radi nešto KORISNO u ovoj državi vizavi sporta, a vi idalje jedite muda ionako ne znate ništa drugo. Hvala, prijatno.
I ja se tako nekad tješim :D
e moji seljovci jadnici jadni,nema dzurbuza mrtvog da zelju zabetonira za 4 mjesto. Ali zato ima Adzem da ga unisti,hajmo plavh aleee hajmo plavi aleee hajmo plavi aleee DUVAJTE KURCINEEE
e moji seljovci jadnici jadni,nema dzurbuza mrtvog da zelju zabetonira za 4 mjesto. Ali zato ima Adzem da ga unisti,hajmo plavh aleee hajmo plavi aleee hajmo plavi aleee DUVAJTE KURCINEEE
ma dobri su ovi filozofi sa sugavice sve musliman do muslimana vlah im kapiten majku vam plavu jebem
Seljovci napušite se karine DIVOVIMA
O divovi HAHA
Sad Slaviju mogu slobodno ugasiti.
jel Fk sarajevo iz Istocnog srpskog sarajeva hahahahahahaha
Kako se pozdravlja trener sa igračima na Koševu? Pomoz Bog junaci :D :D :D
Još vam je falio samo Radoš , ahahahahahaha
Jel kapiten zeljeznicara Srdjan Stanic cetnik ili pitar?
Bošnjak 😉
ahahahahaa Radoš ahahahaha poserem vam se na pojačanja vaša ahahaahahahahahhaahah
fk srpski zavetnici haha
Mislim da se klub definitivno treba zvati Srpsko Sarajevo!!!!
CAPAJEBO
Ako će vam se ovaj sa Puzigaćom boriti za UDARNO mjesto, ja ne znam. Pa lik ima grudi veće nego Dejana Rosuljaš .. Neka vam je sa srećom.
Neće se on boriti sa Puzigaćom već sa tvojom mamom