Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel\' ima sjedeci fudbal da i peroguzi odu na Svjetsko prvenstvo. Ima guzoperi da grizu njihove zute noktice/prstice nakon svake utakmice SRBIJE!
inače, zoran tošić nij igrač Koelna! to se novnar malo zeznuo...
Jel ti vidiš u mom komentaru ijednu provokaciju ili neargumenirano naglabanje? Pa pogledaj realno taj spisa igrača. Ja sam svoje pokušao argumenirat, i objektivno je ovoj ekipi doseg 1/8 finala, a sve ostalo je iznenađenje. Nema ti ljutnje il neznam čega. Al ja mislim da je to fakat.
Igrajte taj fudbal Srbi, kao nikada pre.
samo se ti buraz zavali na fotelju i bodri nase orlove, a o kvalitetima ekipe nemoj puno da brines, jel vidim vasi su ga prepuni....kad ono igrate prvu tekmu na Svijetskom???...
Svaki igrac nema veze koje je vjere je dobro dosao u srpsku repreznataciju..A svaki Srbin sto drugacije razmislja je bolestan covek...pozdrav svim normalnima
Nemam riječi.... Rukavine, Antonije, Sulejmani.... .... Još nam samo Ibrahim Rugova fali, pa smo potpuni za Afriku! OOOOOOooooooooooooooo zemljo srpska otvori seeeeee, Sveti Nikola Ostroški nam se u grobu prevrće kad vidi da nam SULEJMAN nosi igru reprezentacije..
Osim Nemanje V. i M.Krasića niko od ovih igrača nije nositelj igre u ijednoj realevantnijo ekipi. Mozda jos Subotić u borussiji, ali to je to. Realno će bit iznenadjenje ako ova arepka prođe dalje od 1/8 finala. Mozda iznenade, ali nema dovoljno kvalitete u toj ekipi. Jer u ima igrača koje ni BiH a ni HRV vodstvo nebi zvali za takmičenje, Narvno da su se tamo kvalificirali. ;)
jooj reprentacije sramota ba
\"A to ko je sta ucinio za reprezentaciju ili za Srbiju uopste, pa NIJE SRBIJA BRE PROSIJAK pa da neko nesto za nju cini! \" Smrdis na loj, a uz to si i mnogo glu.p....
MA NABIJEM VAS SVE GORE NA OSUNECENU KITURINU
Ho hooooo, heeeeeeeej, pa vidi što se Bošnjaci koji misle da su Srbi prepiru i gaze, a sve zbog Sulejmanija i Antonija ;) :)))) Hej, stvaaaaaarno ste fašisti, pa dajte priznajte već jednom, javno da ste fašisti, sljedbenici Hitlerovih ideja :))) :) Psujete vaše VLASTITE igrače, a mi našeg Nemanju u zvijezde okivamo.... jedna je i jedina, Bosna i Hercegovina! ;)
@Cp6o SVAKA CAST BRATE! Ti samo javno kazes ono sto ogromna vecina nas Srba manje-vise tajno misli - NECEMO BALIYE I CIGOJNERE! A ove \"mujice\" i \"franjice\" sto se javljaju pod laznim predstavljanjima kao da su Srbi da porucim da takvi kao Siptar Sulejmani i Ante Franjo Rukavina mogu zaigrati za reprezentaciju samo ako se izjasne da su SRBI! A to ko je sta ucinio za reprezentaciju ili za Srbiju uopste, pa NIJE SRBIJA BRE PROSIJAK pa da neko nesto za nju cini! Svako ko se solidarise sa Siptarima Sulejmanijima i Franjom Antonijem moze kupit prnje iz Srbije!!
Cp6o, ako si ti Srbin srami se, I OBRISI BALE. Dobro ti je onaj rekao sta si ti to uradio za Srbiju i Srbe, pa ta tako nesta pricas. svaka cast svim momcima sto se bore za nase boje, i svaka cast Anticu. Samo da nam i dalje ostane trener Antic. Ako si neki provokator, to ti je samo ostalo da provociras i uzIvaj u tome... Inace se nikad ne javljam na interent forume i slicno, zato sto mislim da to u glavnom rade iskompleksirani likovi ( svaka cast izuzetcime).
koji si ti jadan lik,ti srbin,a osecam da tekbiras i da se zoves haris,ili edin....aj najgore kad ljaaba pokusa da bude smesan i uvali se medj nas,pa vi ste odpali pre par vekova ODREKO SI SE EZANA MUJO?