Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehehe ovo je normala clanak... ali ono Dzekina izjava od prije par mjeseci je samo tako....\" U ratu je bilo tesko, jedva smo IMALI 3 OBROKA dnevno \"
Bilioniti put jedno te isto...dobro je baaa
Ja neznam zasto su mnogi ljubomorni na njega momak radi svoj posao i nedira nikoga.Novinari rade svoj posao i nemoze on utjecati na njihova pisanja.A sto se tice onih koji vrijedzaju Bosance iz dijaspore zapitajte se prvo dali su oni zeljeli da napuste Bosnu i kako su je mnogi napustili a gdje da se vrate sad kad ni oni sto su u Bosni nemaju normalne uslove za zivot.Toliko od mene pozdrav iz dijaspore
Gdje je Realista Su-pak?
dosadni ste sa ovim glupostima :S
sta je ovo bolan pa po koji put se ovo pise,fakat je naporno cak i naslov procitati.
ja se nadam da nece postici pogodak i da nece slaviti pobjedu! Keep The Blue Flag Flying High!
@Uysal/Amerikanac Za prvu recenicu nap.usis mi se qr.ca, a o patriotizmu i u ostatak komentara ne bih ulazio, vjerujem da svako ima svoju pricu i da mu je bilo yebeno gdje god ga je rat otjero.
ne znam u cemu je vise fol.... ko da je sam ratovao citav rat..... svaka cast njemu i njegovom znanju... ali isto ko da nikok drugi nije bio tu.....
Edin Dzeko obicno bljesne na gostujucem terenu, bilo u dresu reprezentacije ili kluba...
kako te nije stid ba..ti dao doprinos kao neko ko je bio ovdje..sjedio i gladio m.u.d.a dok si gledao izvjestaj na CNN-u koliko je koji dan poginulih PU..i sad mi dodjete preko ljeta sa bijesnim autima da se kur.c.i.t.e normalnoj raji,sve vas treba udarat..nije vas 10% normalnih ostalo,sve debelo,nikakvo..ajd sad razligu.idi gledaj kecere.
nije rize vec pirinca heheheheh
zbog edina i ovog novinara bliznjeg mu prijatelja prestacu da posjecujem sarajevo x com
\"Jedva smo imali tri obroka dnevno.\" Govedina samo za vikend, a piletina jedva svaki drugi dan. Sjecam se da ponekad jogurta nismo imali skoro cijeli dan. Baklava utorkom i cetvrtkom. Desilo se isto tako da cackalica nismo imali dvije hefte a meso se pozabijalo izmedju zuba. Prezivljavalo se. Da me neko ne shvati pogresno, ovo iz muke pisem.
Ma daj pliz, mani vise te price o prodaji vjere za saku rize i tome slicno! Pa da ste vi Srbi bili toliki karakter danas ne bi bilo muslimana... nije musliman prodao vjeru radi rize vec Srbin!!! Kada si ti cuo da je neki musliman prodao svoju vjeru?? Samo nemoj Kusturicu spominjati, jer je on romske krvi, a svi znamo kakva je to krv.... Postovanje svim ljudima dobre volje.
pojeo bi (ispravka)
Bez dijaspore pojelo bi ti g.o.vNo ko sarmu za vrijeme rata i sada...ko je slao pare i ko jos uvjek salje. A ti ako mislis da si veci Bosanac od mene samo zato sto zivis tu jako se varas. Volio bi da vidim tvoj doprinos nasoj BiH i moj pa da se uporedi ko vise daje...Govoris samo iz ciste ljubomore. De mi reci i da se vratimo sta da radimo kad vec nema posla ni za vas. Amerikanac